Sencseni hírcsokor - újabb magyar aranyérmek az Universiadén!

Tegnap igencsak meglendült a magyar fiatalok szekere a Kínában zajló Universiadén. Ugyanis férfi 200 méter vegyesen Cseh László újabb aranyat zsebelt be; ideje ezúttal 1:57,85 volt.

Férfi párbajtőr-csapatunk a néhány napja aranyérmet szerzett Szényi Péter vezetésével (megverve a lengyeleket és a svájciakat) az elődöntőig menetelt, ahol a francia csapat ellen hirtelen halállal kaptak ki (41-42). A bronzéremért vívott mérkőzésen 45-37 arányban győzött a magyar válogatott a portugálok ellen, megszerezve a bronzérmet, amely ezúttal szépen csillog.
A 3. helyen végzett magyar párbajtőr-csapat tagjai: Szényi Péter, Budai Dániel és Hanczvikkel Márk.

Ma újabb aranyérmeknek örülhettek a magyar csapat tagjai Sencsenben! Ugyanis Cseh László 3. aranyát is megszerezte 400 méter vegyesen! Ideje: 4:12,67 lett.

Az atlétikai stadionban a 400 méteres férfi síkfutást Deák Nagy Marcell nyerte meg 45,50-es idővel. Második helyen a jamaicai Matthews, míg a hamadik pozícióban az ausztrál Wroe végzett.


Legfrissebb hírünk az, hogy a súlyemelő Nagy Péter 2. helyen zárt a + 105 kilósok versenyében úgy, hogy 412 kg-ot ért el holtversenyben az egyiptomi Maszúddal, azonban az egyiptomi könnyebb súlyával lett az első.

Így 5 arany-, 1 ezüst- és 1 bronzéremmel áll jelenleg a magyar főiskolás- és egyetemistacsapat az Universiadén. Gratulálunk az eredményekhez!


(Forrás: nso.hu, MTI)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...