KépKedd - Séta a fellegekben

Adott egy kissé őrült pasas Ukrajnából. Az őrülete egy vakmerő sport, ami rooftopping vagy skywalking néven is ismertté vált. A dolog lényege nem más, mint minél nagyobb magaslatokra eljutni önerőből, és minél kijjebb állni a párkányra. Ez még, ha az ember magának csinálja is, csupán csak őrültségnek hangzik, de a fiatalember rendszeresen megörökíti ezeket a felejthetetlen pillanatait. 
Itt felhívnám kedves olvasóink figyelmét, hogy a következő képeken látott cselekményeket semmilyen körülmények között ne próbálják utánozni. A sportoló évek óta űzi ezt az időtöltést és tudja mire képes. Gyakorlatlan kezeknek a következmények rendkívül veszélyesek lehetnek.
mustang-wanted.com oldalán rendszeren frissíti új videókkal és képekkel a tartalmat, ahol az érdeklődő bepillantást nyerhet a hajmeresztő hobbiba. A mosolygós srác könnyedén felmászik akárhova és ha kell, fél kézzel lóg onnan egy kép erejéig. Ha bárkinek szüksége lenne ilyen nemű nehézségek leküzdésére (magasra kell mászni) a fent említett oldalon készséggel várja az ajánlatokat a képeken látható fiú.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...