Házaló Hétfő - Az egyetlen a sok közül

Mai Házaló Hétfőnket egy mindenki számára ismert ponttal indítjuk. Ha azt írom le, hogy gyorsétterem, talán nem akadna olyan ember, akinek ne a McDonald's éttermek jutnának eszükbe. Amikor kimondjuk a nevet, máris a szemünk előtt van egy kis téglaépület McDrive-al a háta mögött, egy kis játszótérrel maga mellett, a megszokott lapított tetejével és a rajta virító nagy sárga M jelzéssel. Egy sikeres gyorsétterem lánc képe már a szemünk elé is tárult. De egy sikeres étterem is újíthat. A Batumiban, Georgia-ban található meki szakított a hagyományokkal, de nem akárhogyan. Azonban a képek előtt még megszakítanám a szót egy felhívás erejéig. 

A szokásostól eltérően, a képriportot egy kis kéréssel szakítom meg. A Házaló Hétfő azok számára jött létre, akik kedvtelésből figyelik a világ építészeti remekeit, belső tereinek kialakítását, esetleg ötletet gyűjtenek saját munkájukhoz. A felhívásom most hozzájuk szól. Kérem az olvasóinkat, hogy ha bármi felkeltette érdeklődésüket, és úgy érzik, termett rá az oldalunk, hogy közzétegye, írják meg nekünk a facebook oldalunkon, vagy a infoinbudapest@gmail.com címre. Lehet akár olvasott, megpillantott, vagy akár saját mű is, mi szívesen teszünk eleget olvasóink kéréseinek, csak legyenek. 


A terveket a Khmaladze Architects készítette, a McDonald Group számára. Egy nagyon modern és egyedi design kiemeli a környezetét, és a gyorséttermet a környezetéből. Az üveg felületek magukra vonják a figyelmet és világos teret engednek a vendégeknek.


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...