A Micheal Jackson jelenség - Jason Derülo

Egy hatalmas tehetség volt életében és egy stílusirányzatot alkotott. Nem meglepő így hát, hogy sok művész, köztük Justin Timbarlake, Chris Brown vagy Usher is, példaképként tekint a 2009-ben tragikus körülmények között elhunyt popsztárra.
Jason Derülo is a pop királyát tartja példaképének munkásságában, így hát nem volt meglepő hogy üstökösként robbant be a köztudatba, és mára már csillaggá nőtte ki magát. A népszerű énekes Jason Desrouleaux néven, 1989. szeptember 21-én született Miamiban. Egy személyben amerikai pop, R&B és dance énekes, zenész, dalszövegíró és táncos. Jason 16 éves korában, már olyan előadóknak kezdett el dalokat írni, mint P. Diddy, vagy Pitbull. 2006-ban megnyerte a Showtime at the Apollo tehetségkutató TV-műsor nagydíját. Erre J. R. Rotem zenei producer fel is figyelt, aki nem sokkal ezután rögtön szerződést is kötött Jasonnel. Zenei karriere 2007-ben indult, de csak 2 évvel később, 2009. augusztus 4-én jelent meg Jason első kislemeze Whatcha Say címmel jelent meg, amely rögtön toplistás , továbbá kétszeres platina lemez lett az Usában. Debütáló albuma 2010. március 2-án jelent meg Jason Derulo néven, az alkotás 3 országban aranylemez. Az albumon található dalok közül személyes kedvencem a Ridin Solo, amelyben véleményem szerint Michael Jackson mozgására emlékeztető elemek találhatóak. A korongon lírai alkotások mellett igazi bulizós dalok is vannak. Az egyik ilyen az "In my head" című dala, amely szintén előkelő helyen szerepelt a slágerlistákon. Jason már készíti legújabb albumát, amely várhatóan idén kerül majd a boltok polcaira, Future Histori címmel. Ízelítőként az albumból megjelent Jason legújabb videóklippje, az "I Dont Wanna Go Home", amely szintén bizonyíték arra, hogy az énekes legnagyobb példaképe Michael Jackson, hiszen ebben a klipben is úgy táncol, ahogy azt a király tette. Az énekes a színészettel is kacérkodik, egyik interjújában elárulta szívesen lépne Will Smith nyomdokaiba. Hogy Jason a filmvásznon hogyan állná meg helyét az egyelőre rejtély marad, de minden rajongó nevében sok sikert kívánunk neki az új albumhoz, illetve filmes karrierjéhez. Zenei ajánlat a megtekintés után [video].

1 megjegyzés:

Tóth Attila írta...

Érdeklődnék a szerkesztőtől,hogy sport rovata esetleg nem lehetne még plussz az oldalnak?
Nagyon jó dolgokról írtok a rovatokbatokban de hamár ennyire sokoldalú akkor miért ne lehetne egy kis sportról is megtudni ezt-azt egy oldalon?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...