Mérkőzésajánló - magyar bajnokik

Már a 14. forduló következik az OTP Bank Ligában. Lássuk, mit látunk a magyar csatornákon a hétvégén!


Ma este, a forduló nyitómérkőzésén a Diósgyőr fogadja a Haladást. Két, keddi kupameccsén győztes csapat találkozik egymással. Mivel a Diósgyőrt csak a Kecskemét tudta verni hazai pályán, és a Hali idén is gyengébben szerepel idegenben, mindenképp a hazai újonccsapat tűnik esélyesebbnek. Legutóbb a Hali 3-1-re győzött, tavaly áprilisban. Érdekes találkozó lesz!

Diósgyőri VTK - Szombathelyi Haladás-Sopron Bank. Miskolc, 18:00. TV: Sport M. Ismétlés: 20:45, Sport 1; szombat 3:00, Sport 2. Vezeti: Böcskei B.

Jegyinfók: A Diósgyőri Stadion pénztárai a mérkőzés előtt minimum két órával nyitnak.
Jegyárak - Állóhely: 800 Ft, ülőhely: 1000-1500 Ft, vendégjegy: 1500 Ft. (Forrás: dvtk.eu)

Szombaton 15 órakor rendezik a Lombard Pápa-Videoton összecsapást. A hazaiak edzőt cseréltek az utóbbi idők pontszegénysége miatt. Ifj. Bene Ferenc kapta meg a vezetőedzői megbízatást Biró Péter tulajdonostól. Nehéz dolguk lesz Ferencziéknek, mert a Vidi ugyan rosszul szerepel az új szezonban, de veszélyes csapat. Két vereség után gondolni sem tudnak újabb vereségre. Tény, hogy négy próbálkozásból egyszer sem tudta verni a Pápa a Vidit a Perutz-stadionban. Meglátjuk, mi sül ki ebből.

Lombard FC Pápa - Videoton FC. Pápa, Perutz-stadion, 15:00, TV: Sport 1. Vezeti: Németh Á.

Jegyinfók:
Nyugdíjas-diák: 1300 Ft, felnőtt: 1500 Ft. (Forrás: lombardfcpapa.hu)

Ezt követően lila rangadó következik a Sport 1-en. Az Újpesthez látogat az egyre jobb formába kerülő Kecskemét. A kupacsatákat mind a két csapat megsínylette, főleg az Újpest, hiszen ők 120, míg a KTE 90 percet küzdöttek végig, igen keményen. Tavasszal botrányos bíráskodás mellett győzött 0-1-ről az Újpest 2-1-re. Pontrablásra mindenképp esélyes a Kecskemét, az Újpest pedig háromszor lőtt 4 gólt hazai pályán. Eddig három hazai győzelem született ebben a párosításban. Jó szurkolást!

Újpest FC - Kecskeméti TE-Ereco. Megyeri út, 17:30. TV: Sport 1. Vezeti: Bognár T.

Jegyinfó: Szerdától az Újpest FC székházának recepcióján (Péntek: 13:00−19:00) és a West End City Center aluljáró szintjén, a Sport Porta üzletben kaphatók elővételben a belépőjegyek (naponta 10 és 12 óra között).
A mérkőzés napján 13:30-tól 15:30-ig a Megyeri úti I-es pénztárban, valamint 10:00 órától 12:00 óráig a West End City Center Sport Porta üzletében lesz lehetőség jegyelővételre. Pénztár és kapunyitás: szombat, 16:00 óra. (A Sportporta 100 forintos kezelési költséget számít fel belépőjegyenként.)

Jegyárak: Tribün 2500 Ft, A-terasz 2000 Ft, B-terasz 1500 Ft, D-lelátó és vendégszektor: 900 Ft. (Forrás: www.ujpestfc.hu)

Vasárnap 4-től kerül sor a Debrecen-Honvéd találkozóra. A listavezető fogadja a jelenlegi bronzérmest. Azért is pikáns a meccs, mert a vendégedző Supka Attila játékosként és vezetőedzőként is erősítette a D(M)VSC-t. 2001. április 7-én örült utoljára győzelemnek Debrecenben a Honvéd, akkor 4-2-re győztek. Otthon pontot sem vesztett még a Loki, így esélyesei a mérkőzésnek. Azonban a Honvéd képes lehet egy bravúrra.

DVSC-TEVA - Budapest Honvéd. Debrecen, Oláh Gábor utca, 16:00. TV: m1. Vezeti: Kassai Viktor.

A forduló zárómérkőzése a Siófok-Fradi találkozó lesz. A kupából a hazaiak kiestek, a vendégek pedig egyértelműen végső sikerre áhítoznak. Kezd összeállni a zöld-fehér gárda a Détári-Nagy Tamás kettős kezei alatt. A Siófok 8 éve nem győzte le otthonában a Fradit. Rengeteg döntetlent jegyez mostanság Horváth Károly csapata. Esélyesebbek a vendégek.

FGSZ Siófok - FTC. 18:00 TV: Sport 2. Vezeti: Iványi Z.

Jegyinfók: A vasárnapi bajnoki mérkőzésre az alábbiak szerint lehet jegyet váltani a mérkőzés napján: 13:00-tól 16:00-ig 3-as pénztár vendég- és hazai jegyek, 16:00-tól csak hazai jegyek! Jegyárak: 1000 Ft, nyugdíjas és diák: 500 Ft, vendégjegyek: 1000 Ft. (Forrás: www.bfc-siofok.hu)

(Forrás: nso.hu, MTI, klubhonlapok)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...