2012-es Tavaszi/Nyári Cipőmánia


Mint minden Nő, én magam is Cipőmániásnak mondhatom magam. Egyszerűn elkápráztat némelyik lábbeli. (igazából mindegyik.) Az idei cipődivat igazán színes, így mindenki megtalálja a fogára, illetve lábára való lábbelit. Egyértelműen hódítanak idén is a extra magassarkú cipellők, de ami verhetetlenek lesznek a tavasszal és a nyáron a telitalpú cipők.


A telitalpú cipők, szandálok, papucsok a 80-as évek közepén jelentek meg. Nagy őrületnek számított, és ez most sem lesz másképp. Igazán kihangsúlyozza a láb formáját amitől te is magabiztosabb lehetsz, viszont a bokákra vigyázni, ugyanis hamar kificamodhat. 

De ha már a magassarkúkról szó esett a platformról se feledkezzünk meg. Személy szerint kifejezetten élvezem a magaslatot és ezt az érzést megadja a platform. Ennek segítségével nagyon szexivé tehetjük a lábainkat, és az alakunkon is dob egy kicsit. Ezernyi színből választhatsz, de idén a klasszikus színek (például a pasztellszín, fekete, fehér és a bőr egyéb árnyalatai) mellet az extrémebbnél extrémebb színek keverése is nagy divattá lett. Mért is maradnának le a cipők, ha a tavaszi, nyári ruhatrendek is a színkavalkádról szólnak.


A látvány mellett a kényelemre is adnunk kell. Van olyan nap amikor a szexi köntösből levetkőzve, sportosabb lazább öltözetre vágysz, nyugodtan maradhatsz a cukinak nevezett "balerina" cipőknél, illetve a nagyon jól bevált vászoncipőknél. A vászoncipő egyszerű és egyben könnyű viselet is. Ha nagyon pörgős napnak nézek elébe szívesebben húzok fel egy ilyet, hisz a jól megszokott farmerhoz is nagyon tökéletes és nem kell sokat bajlódnom a felhúzásával sem. Ha hiszitek,ha nem öltözködésünkbe visszatértek a tengerész motívumok és most a cipőüzleteket is elárasztották a piros-fehér-kék színű, csíkos vászoncipők. De ugyanúgy itt is válogatni lehet a színek közül. 

Szerintem idén sem fog csökkenni a cipők iránti szerelmem! Sőt...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...