Ivan & The Parazol


Az Ivan & The Parazol nevű budapesti együttes, 2010 februárjában alakult. A fülbemászó garage rock hangzásnak köszönhetően a srácoknak nem sok idő kellett ahhoz, hogy a hazai vizeken érvényesüljenek.
Az eredeti felállás szerint a tagok:
Vitáris Iván - ének
Balla Máté - gitár
Beke István - billentyűk
Tarnai Jani - basszusgitár
Simon Bálint – dobok
A zenekar stílusát tekintve, a fiúk a ma divatos alternatív, post-punk és indie műfajokban vannak otthon, ez jellemző a kislemezeikre is, amelyekből 1-2-t a cikk végén is láthattok.
A fiatalos, laza egyszerű dalszövegek és a régi időket idéző rock and roll hangzásvilág teljes mértékben megmutatkozik a zeneszámaikban, erre a legelső bizonyíték debütáló Marshall című 2010-es videoklipjük. Az angol nyelvű dalhoz készült fekete-fehér image klipet követően, a következő évben elkészítették a folytatást, ez volt a szintén angol nyelven futó In Air című klip. Az In Air sikereit megkoronázva, nemrégiben jelent meg a szám magyar változata, Jól áll nekem az élet címmel. A dalhoz készült video egy házibulit fest le, hatalmas parti arcokkal, és tomboló fiatalokkal a középpontban. A klip egyes jeleneteiben bekukkanthatunk a budapesti éjszakába, néhány felvételen feltűnnek a város egyes utcái is, videoklip végére pedig egy Ivan & The Parazol koncerten járunk. Nem lövöm le a legnagyobb poént, inkább nézzétek meg az együttes Jól áll nekem az élet című videoklipjét.

Ez pedig a csapat bemutatkozó kisfilmje:


Forrás: mtv.co.hu

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...