Gyártsunk cipőt


Sokszor hallom azt szülőktől, hogy próbálják gyermeküket úgy nevelni, hogy azok inkább a racionalitást, mintsem a kreativitást részesítsék előnyben. Grant Delgatty viszont felnőttként is elmondhatja magáról, hogy olyan fantáziával rendelkezik, amit sok gyerek is megirigyelne.
Grant az Art Center College of Designe iskolában végzett 1995-ben, majd számos cégnél dolgozott, mire megtalálta álmai állását az E West Designenél, ahol is bemutatta ötletét, a darabokból felépülő cipőt.

Ötletét gyermekkori kedvenc játékának, a legónak köszönheti. Mindig is imádta az apró, összeilleszthető darabokat, melyekből végűl színes és egyedi alakú épületeket, tudott készíteni. Ezen az alapgondolaton elindulva jutott el addig az ötletig, hogy az embereknek olyan cipőt készítsen, mellyel ki tudják fejezni az egyéniségüket. Egy olyan cipőt akart készíteni, amely arra ösztönzi az embereket, hogy újra átéljék gyermekkorukat azáltal, hogy használják a fantáziájukat.


A cipőtalpon ki vannak alakítva kis rések, amelyre rá kell húzni félkőrös ívvel a cipő felső részének gumiját.


Ezek a cipők kényelmesek, stílusosak, törekednek a minőségre és a tökéletességre és ami a legfontosabb, újrahasznosíthatók.

Az USA-ban már több államban is megtalálhatóak, többek között: Kaliforniában, Geogriában, Nevadában, New Yorkban és Pennsylvániában is.

Már Magyarországon is megjelent egy ehhez hasonló üzlet, ha felkeltettem az érdeklődéseteket, nézzetek körbe a http://zipzshoes.hu/ oldalon .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...