Beautiful Creatures - Lenyűgöző teremtmények

színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy
Kami Garcia és Margaret Stohl többkötetes fiataloknak/felnőtteknek szóló könyvsorozata is megfilmesítésre kerül, aminek az első része 2009. végén jelent meg Beautiful Creatures (magyarul 2010-ben Lenyűgöző teremtmények) címen.
A történet egy 16 éves srácról szól, aki reggelente egy lányról álmodozva kell fel. Az új tanév kezdetével a középsuliba egy új lány, Lena kerül be, akiben Ethan felismeri az álmaiban szereplő lányt.
Gatlin nevű kisvárosba újonnan érkező Lena Duchannes (Alice Englert) hamar felkelti Ethan Wate (Alden Ehrenreich) érdeklődését. A fiú elvágyódik a szerinte reménytelenül unalmas városkából, ám rövid időn belül annyi izgalom zúdul rá, amennyire sosem számított: Lena ugyanis természetfeletti képességekkel bír. Lena és Ethan bimbozó szerelmét Lena családjának sötét öröksége is veszélyezteti, és hogy a lány Igéző, akinek a tizenhatodik születésnapján örökre eldől: a Fényé vagy a Sötétségé lesz-e, a jó vagy a gonosz oldalára áll-e.

Szereplők: 
  • Alice Englert (Lena Duchannes)
  • Alden Ehrenreich (Ethan Wate)
  • Jeremy Irons (Macon Ravenwood)
  • Emma Thompson (Mrs. Lincoln)
  • Emmy Rossum (Ridley Duchaness)
Munkatársak:
rendező: Richard LaGravenese; író: Kami Garcia, Margaret Stohl; forgatókönyvíró: Richard LaGravenese; operatőr: Philippe Rousselot; producer: Molly Smith, Erwin Stoff; vágó: David Moritz; Forgalmazó: Pro Video Film & Distribution Kft.

Hossza: 125 perc
Hazai Premier: 2013. február 14.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...