Közös Piac - Termelői piac a belvárosban

Az Akvárium Klub április 6-án (szombaton) idén már második alkalommal szervezi meg a Közös Piacot. Kis- és őstermelők jelentkezését várták, hogy létrejöhessen egy olyan kezdeményezés, amiben biztos forrásból, magyar termékeket kapunk a pénzünkért. Jelentkezni, mint termelő folyamatosan lehet, de a piac már él és várja a vásárlókat, érdeklődőket. Itt is, mint a hasonló kezdeményezéseken, a már megszokott nevekkel is találkozhattok, így már könnyebben kialakulnak a hétvégi piacozások biztos pontjai. A Közös Piac egyik újdonsága, ami eltérhet más, hasonló kezdeményezésektől, hogy nem csak vásárolhatnak az érdeklődők, de hangulatos utcazene mellett, minden alkalommal különleges napi menüvel és gasztro-finomságokkal várják az ide érkezőket. 


A Közös Piac Facebook oldalán állandó frissítést kaphattok az új árusokról, meglepetésekről, finomságokról. Amennyiben viszont biztosra szeretnél menni, hogy nem felejtesz el elmenni, jelentkezhetsz a piac Facebook eseményére, ahol nem csak magadat figyelmezteted, de a szervezőknek is jelzed részvételedet - a közösségi piac lényege, talán épp ebben a kapcsolatban is leledzik. Az Akvárium Klub és a piac szervezőinek célja a saját szavaikkal idézve egyszerű. 

A Közös Piac szervezői számára a cél az, hogy minél többen helyi termelőktől és megbízható forrásból vásároljanak. A piacon kizárólag egészséges ételeket, finomságokat, találhatnak tartósítószerek, káros növényvédő-szerek és manipulált gének nélkül.

A Közös Piac 2013 tavaszától havonta várja az egészséges és megbízható forrásból származó termelői finomságokra vágyó érdeklődőket. 
Lesz minden, ami szem-szájnak ingere, zöldség, gyümölcs, lekvár, süti, fűszerek és még sok-sok odaadó figyelemmel és szeretettel készült finomság!


A rendezvény tehát, havi rendszerességgel megrendezésre kerül, amikor is 9 és 16 óra között várja a vásárlókat, érdeklődőket az Erzsébet téri Akvárium Klubban.
A város véráramába bekapcsolva egy új piaccal gazdagodtunk, ami nem csak a mi, és a termelők hasznára lehet, de segíthet a kis vállalkozásoknak a fennmaradásban és abban, hogy elterjedjenek a köztudatban. A vásárlással talán nem csak a saját kedvünkre teszünk, de egy termelő álmát is segítjük, hogy megvalósíthassa azt, amit szeret. 

Kellemes közösségi vásárlást kíván a Mister in Budapest csapata! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...