"Az év legjobb új terméke" - Magyar siker a genfi VitaFoods kiállításon

A Vitafoods, a világ legnagyobb és legrangosabb étrend-kiegészítő kiállítása. Több mint 700 kiállítóval az étrend-kiegészítő szakma legrangosabb kiállításának számít, melynek során számos termék, innováció és fejlesztés kerül bemutatásra. Az eseményen, immár tizenhat éve, az öt kontinens legjelentősebb cégei vesznek részt és mutatják be, valamint versenyeztetik termékeiket. A genfi kiállításon a magyar VitaPlus Kft. is részt vett. A díjjal ez lett az első magyar tulajdonú cég, ami ilyen rangos elismerésben részesülhetett.

A MagnExpress® Forte termék különlegessége, hogy üledék- és habmentesen oldódó granulátum formájában, egy tasakba töltve tartalmazza az ajánlott napi magnéziummennyiség 100%-át. A forradalmian új gyártási technológiának köszönhetően nem szükséges állandó kavargatással fogyaszthatóvá tenni az oldott magnéziumot. A MagnExpress® Forte esetében, rövid oldódási idő után, víztiszta, szerves kötésű magnéziumot tartalmazó, finom, citromos ízű üdítőitalt kapunk, amelyet életritmusunk szerint bárhol elfogyaszthatunk és a tasakos kiszerelésnek köszönhetően bárhová magunkkal vihetünk.

A cég egyébként 2004 óta gyártat, képvisel és forgalmaz étrend-kiegészítőket, orvostechnikai eszközöket, speciális gyógyászati célra szánt tápszereket és kozmetikumokat. Megalakulása óta folyamatosan növekszik. Tevékenységük legfontosabb területe a magyar piac, de termékeikkel találkozni lehet Ausztriában, Németországban, Angliában, Szlovákiában, Hollandiában, Vietnamban és a Fülöp-szigeteken, mely országokból nagyarányú exportbevétel származik.

A magnézium fontos szerepet játszik az idegek és izmok működésében, a fehérje-, zsír-, szénhidrát-anyagcserében, a szív- és érrendszer működésében, valamint a csontok felépítésében is. A termékben található B6-vitamin elősegíti a magnézium felszívódását.

Forrás: MTI

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...