Win Pho 7.1 - Mangó

A kódneveket sosem értettem, de így talán egyszerűbb utalni rá. Szóval az első hivatalos frissítés. Hát a Microsoft-ra már ráfért egy kis adag újdonság valljuk be. Nagyon jó, hogy a világ nagy része az ő platformjukat használja és majdnem minden asztalon van egy PC, de fogy az érték. Mintha csökkenne a jelentősége a piacon ennek a nagy és egyébként elképesztő cégnek. 

Az okostelefonok terén már belátták, hogy a Windows Mobile 6 pont akárhanyasok semmit sem érnek. Aranyos meg minden, de már őskövület, pont mint az IE6 volt. Jéé mennyi 6-os, nekik ez nem a szerencseszámuk volt. Nos a helyzet az, hogy a javában dicsért és különleges telefonjai mégsem voltak annyira jók? A különlegest arra értem, hogy merőben eltérő mint a vetélytársai. Igazából jó volt, csak ki kellett tűnnie. (Elnézést a sok múlt időért, de valahol igaz.) Most a Mangóval sikerül. A megannyi újdonság, és itt gondolok többek között a megújult állandóan értesítésben tartó "csempékre" a közösségi háló-n való részvétel könnyítésére, az Xbox Live komolya kapcsolatára ... és még sorolhatnám. Nagy dobás például a Skype bekebelezése, reméljük nem rontják el, és a Nokia brand megszerzése. Nagy lépteket tett az utóbbi időben a cég, hogy a jövőben elképzeltesse magát és biztosan ott is legyen. 
Amit mondjuk hiányoltam, hogy a frissítés idején egy gyártó új készüléke sem kopogott a pulton, hogy megmutassa, van aki képviselje az újdonságot. Mondjuk ha én jól értesültem elérhető lesz a régebbiekre való frissítés. 

Apropó - Azért a Microsoft megtanulhatna olyan rendszert készíteni, aminél nincs szükség toldozgatásra, foltozgatásra.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...