VIVA Comet 2013 - Az idei gömbök

Június 13-án a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre a 13. Comet gála, ami mára már egy popkulturális eseménnyé nőtte ki magát hazánkban. Számos hazai előadónk jön össze, hogy kiderüljön, kik a fiatalok kedvencei. A Viva megrendezésében ismét öt kategóriában vehetik át az elismeréseket az előadók. A csatorna idén is az ország legtehetségesebb és legnépszerűbb zenészeit díjazza, a zenei élet hazai kedvenceit felvonultató gáláján. 


A kategóriák idén is változatlanok lesznek, hiszen „A legjobb férfi előadó”, „A legjobb női előadó”, „A legjobb együttes”, „A legjobb új előadó" és „A legjobb videoklip” kategóriákban hirdet majd győztest az év egyik legnagyobb zenei eseményén a Viva. Az alábbi felsorolásban szereplő előadók, mind ott izgulnak majd a narancssárga gömbökért és a nyertesek boldogan vihetik majd haza, büszke elismerésüket.

„A tavalyi Comet-ről rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, amire egyrészt nagyon büszkék vagyunk, másrészt pedig feladja a leckét az idei évre. Hiszünk benne, hogy a legjobbat is lehet fokozni, ezért idén minden eddiginél látványosabb és lendületesebb show-val készülünk, hogy ismét megdöntsük az eddigi rekordjainkat”. - mondta Bartosz Witak a VIACOM kelet-európai régiójának vezérigazgatója. 

További friss infókért és jegyekért a cikk alján kattinthattok.

Együtt a jelöltek 

A LEGJOBB FÉRFI ELŐADÓ

DÜKI
FLUOR
FUNKTASZTIKUS
SP
YOUNG G

A LEGJOBB NŐI ELŐADÓ

BARBEE
HIEN
JANICSÁK VECA
ODETT
RADICS GIGI

A LEGJOBB EGYÜTTES

ANTI FITNESS CLUB
CHILDREN OF DISTANCE
HŐSÖK
PUNNANY MASSIF
THE CARBONFOOLS

A LEGJOBB ÚJ ELŐADÓ

BYEALEX
BERMUDA
CARBOVARIS
CHRIS LAWYER
IVAN & THE PARAZOL

A LEGJOBB VIDEOKLIP
A videókért kattints a jelöltre.

 Jegyek az alábbi linken, míg friss infók a www.vivacomet.hu oldalon találhatók.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...