A telefon, ami fotókban okos - 50 megapixeles Oppo

Oppo Find 7 - ezt a nevet és a típust érdemes megjegyezni azoknak, akik sajnos még mindig nem szimpatizálnak a windows phone-nal, és egy kiváló minőségű androidos készüléket szeretnének. A készülék maximum 50 megapixeles felbontású fényképeket képes készíteni, miközben az integrált kamera "mindössze" 13 millió képpontot vonultat fel. A trükk nem varázslat, mivel az egyébként átlagos méretű 1/3,06 colos Sony Exmor BSI-CMOS képérzékelő gyors egymásutánban 10 fotót készít, melyek közül automatikusan kiválasztja a négy legjobbat és egyetlen 50 megapixeles fotóvá teszi őket.


Android fronton ez az első készülék, mely RAW támogatással bír, ezenkívül pedig amellett sem mehetünk el, hogy az f2-es fényerejű objektívet kapott kamera 4K felbontásban tud videózni, ha pedig beérjük 720p HD felbontással, akkor 120 fps sebesség a jutalmunk.


A kijelző 5,5 colos képátlóval rendelkezik, melynek felbontása QHD (2560x1440 pixel). Ennek a méretnek és ennek a felbontásnak a kombinációja egészen elképesztő 538 ppi-s pixelsűrűség értéket eredményez. - Grat.

A Super Screen 2.0 technológiájú kijelzőt Gorilla Glass 3 védi, a megfelelő számítási teljesítményre pedig a Qualcomm legújabb Snapdragon 801-es chipsetje jelent garanciát. Ebben négy darab 2,5 GHz-es órajelű processzormag és egy nagyteljesítményű Adreno 330-as grafikusgyorsító rejtőzik. A ram 3 GB-os, az integrált flashmemória pedig 32 GB-os kapacitású, ezenkívül pedig microSD bővíthetőséget is kapunk. Említést érdemel továbbá az 5 megapixeles frontkamera, a 3000 mAh kapacitású akkumulátor, az LTE és NFC támogatás, az Android 4.4 szoftver, illetve a kiváló minőségű MaxxAudio hangzás. A 173 gramm tömegű Oppo 7 ára 565 dollár, vagyis átszámítva mintegy 128 ezer forint. A fenti linken egyébként még többet megtudhat az érdeklődő, ajánlom lapozgatásra, ha már naptáraztuk a szerelmet. 


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...