Galaxy S II a T-mobile-nál

Végre megérkezett kis hazánkba is az előrendelési lista. Itthon is megrendelhetjük a Samsung csúcsmobilját. Külföldön már jóval 3 millió felett tart az előrendelések száma az új üdvöskéből, és valószínűleg itthon is van egy népes közönség, aki már tárt karokkal várta a lehetőséget, hogy lecsaphassanak rá.

A T-mobile az első szolgáltató eddig aki felvette a terméklistájára a telefont és már most is előrendelhető a hamarosan kapható készülék. A szupermobilban 1.2 GHz-es, kétmagos processzor, 1 GB RAM, 4.3 colos Super AMOLED Plus kijelző, HSPA+, wifi (az erre képes eszközök közt wifin keresztüli közvetlen kapcsolatot biztosító WiFi Direct megoldással), 8 megapixeles kamera, Bluetooth 3.0, GPS és egy 1650-es akkumulátor szolgálja ki az Android 2.3 Gingerbread operációs rendszert.

Meglepetésünkre az itthoni ár a készülék tulajdonságaihoz mérten nem túl magas. Előfizetés és hűségnyilatkozat nélkül (szolgáltató függő kártyával ugyebár) már 156 100 Ft-ért kapható lesz, ha az ember nem menne bele semmiféle havi fizetésbe és hasonlókba. Előfizetéssel már 24 990 Ft-ért kaphatunk, itt azonban 2 éves hűségnyilatkozat és előfizetés vár a vásárlóra. Bővebb információk és lehetőségek a T-mobile webshop oldalán.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...