Google Videos

Egy új funkció látszik kibontakozóban. Itt leszögezem egyenlőre (mint minden) az amerikai felhasználóknak válik elérhetővé elsőként, így kis hazánkat a hír talán majd később érinti. Bár a Google jelenlegi újításait tekintve (mint a google+) lehetséges, hogy több országban jelentetik meg az újdonságaikat (remélhetőleg köztünk Magyarországon is). 
Az információ pedig a Google kezében lévő Youtube-ot érinti még, hiszen filmkölcsönző szolgáltatás 3000+ film elérhetőségével indulna. Kíváncsi lennék azonban, ezt miként oldaná meg, hiszen ha visszaemlékszünk a Google ebooks projektjére tudhatjuk, hogy igen keményen beperelték a kiadók és a szerzők a jogok megsértésért (amiért bemásolták a könyveket a saját fejlesztésükbe). Azonban a Google természetesen Androidos beújítással is készülhet ennek kapcsán, itt mondjuk a formátum lesz kérdéses, hiszen hiába van fent, akár Full HD minőségben egy film amit mondjuk a legújabb készülékek is le tudnak játszani, ha nincs egy egységesített film formátum, amivel minden készülék elbánik. 
Nos kíváncsian várjuk mit hoz a Google legközelebb, mindenesetre nagyon rákapcsoltak a fejlesztésekre és rengeteg újdonsággal találkozni mostanság a házuk táján.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...