Fábregas hazatért!

2003 nyarán egy alig 16 éves fiatalt vásárolt az Arsenal csapata az FC Barcelona labdarúgó-akadémiájáról. A fiút Cesc Fábregasnak hívták. Ma délután a 23 éves Fábregas aláírta 5 éves új szerződését az FC Barcelona székházában. Kivásárlási ára csekély 200 millió euró! Tehát az évek óta húzódó Fábre-saga véget ért.

Joggal tehetitek fel nekem a kérdést, hová fog beférni ez a fiú a Barcába? Alighanem Xavi váltótársa lehet, hiszen a csapat egyik vezére 31 éves lesz idén, és mostanában többször sérül meg, mint korábban. Lehet, ezért is támadta annyira a Barca évek óta Cescet, ezúttal sikerrel. A középpályás vételára 39-40 millió euró volt, ebből 29-et fizetett a Barca, és 5 milliót maga Cesc! 6 milliót, egyes infók szerint 10 milliót fog kapni az Arsenal bizonyos feltételek teljesítése esetén (Barca-bajnoki címek és BL-sikerek esetén, gondolom én...).

Tegnap este a Santiago Bérnabeu-ban még nem játszhatott Fábre a Spanyol Szuperkupa-döntő első összecsapásán (Real Madrid-Barca 2-2); no, talán a visszavágón, augusztus 17-én, vagyis szerdán!
(Forrás: mti)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...