Britney Spears Magyarországon!

Hamarosan ellátogat kishazánkban, a popzene egyik legmeghatározóbb egyénisége, a három Grammy-díj birtokos Britney Spears. Őt nem kell bemutatnom senkinek, tizenkét éves pályafutása során hét stúdióalbuma, három válogatásalbuma jelent meg, és világszerte 100 millió lemezt adott el, továbbá ő minden idők legtöbbet díjazott énekesnője. Spears kisasszony koncertjei mindig nagy sikert aratnak a közönség soraiban. Emlékezzünk csak a 2003-mas MTV Video Music Awardsra, ahol Madonnával, és Christina Aguilerával lépett színpadra, majd műsor közben csókot váltott a másik két világsztárral. A csók után a bulvársajtó hosszúideig taglalta a témát. A pop hercegnője, tízedik turnéja alkalmával látogat el hozzánk, magyarországi fellépésén meglepetések sora várja a koncertre látogatókat, a Papp László Budapest Sportarénában, szeptember 30-án. A Femme Fatale, nevű koncert turnéján az énekesnő egyenesen Kievből érkezik Budapestre. Nem ez lesz az első alkalom, amikor a világsztár hazánkba látogat, hiszen, legutóbb 2004-ben láthatta a magyar közönség Britneyt a fővárosban.
A koncert jegyekkel kapcsolatos tájékoztatás a következő sorokban olvashatjátok:
Jegyeket az alábbi weboldalakon tudsz rendelni, viszonylag alacsony áron: livenation.hu–n és a ticketpro.hu-n, Aki még nem vásárolta volna, meg a jegyét az siessen, ugyanis az eddigi turné állomásokon a jegyek szinte percek alatt elfogytak. A jegyárak a következők: vannak úgynevezett kiemelt állóhelyek, az ilyen típusú jegyek 21,900 forintba kerülnek, a normál álló helyekre 13,900 forint, az ülő helyekre pedig a jegyek a második sorba, 17,900 forintért kaphatóak. Aki a harmadik sorban szeretne helyet foglalni, annak 14,900 forint értékben kell jegyet vásárolnia, kaphatóak még jegyek az ötödik , illetve a hatodik sorban is, ezeket pedig 12,900- és 9,900 forint értékben vásárolhatod meg. A jegyekkel, és rendelésekkel kapcsolatban, további információkat találtok a már említett oldalakon.
A koncerten résztvevőknek nagyon jó bulit kívánunk, és ha van, kedvetek megírhatjátok tapasztalataitokat, és véleményeteket, a blog üzenőfalán, vagy facebookos oldalán.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...