Könnyed ujjgyakorlattal egy laza négyest hintettünk Izlandnak

Tegnap este remek győzelmet aratott mintegy 10 ezer néző előtt a kissé felforgatott magyar futballválogatott a Puskás-stadionban Izland ellen. A gólgyártás a 32. percben kezdődött, amikor Koman Vladimir fogta magát, és vagy 20 méterről, középről lövésre szánta el magát. A labda a jobb alsóba vágódott, ezzel vezettünk. A félidő vége előtt, a 45. percben Hajnal ugratta ki az egyetlen csatárunkat, Rudolfot, aki a kapus mellett elhúzva a labdát gurított a hálóba bal oldalról (2-0). A szünetben Liptákot Juhász Roland, Vadóczot Priskin Tamás váltotta-áttértünk a kétcsatáros játékra. Ennek jegyében folytatódott a gólgyártás a második játékrészben.


Az 59. percben Dzsudzsák kapott labdát a bal oldalon, és a Finnországban tavaly ősszel látott módon lőtt a jobb alsó sarokba mintegy 22 méterről. Az Anzsi légiósa tehát ismét betalált a válogatott színeiben aktuális ellenfelünk hálójába! Az utolsó negyedórában beállt még csapatunkba a győri Koltai Tamás, a szombathelyi Halmosi Péter és a kortrijki légiós, Czvitkovics Péter; azonban a slusszpoént nem ő, hanem a fehérvári Elek Ákos szolgáltatta. A 88. percben egy szögletet Priskin fejelt kapufára, a lepattanót a védők ellőtték a kapu előteréből, de a labda pont Elek elé került, aki a tizenhatosról nagy gólt lőtt Magnússon hálójába. Egyébként a rettegett Gudjohnsen 84 percet játszott, és volt egy közeli kapáslövése 3-0-nál, melyet Bogdán bravúrral hárított!
A német Stark bíró nem hosszabbított, 4-0-ra nyert a válogatott, és Egervári Sándor maestro a hibákat kielemezve nézhet a szeptember 2-án következő, svédek elleni EB-selejtező elé!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...