Faceboom - Csoportos fotókiállítás


12 Ember – 12 Arc – 12 Stílus -1 Generáció
A kiállítás, mely arról szól, hogy az alkotók hogy látják maguk körül az embereket, magát a világot, mindent megállítva egy pillanatra. 12 fotós egyéni, teljesen különböző portéi kerülnek bemutatásra a Menta Teraszon.
Kiállító művészek: Beszédes Noémi, Bujnovszky Dalma, Fazekas Fanni, Hegedűs János, Jozef Kovács, Kende Tamás Stephan Rauch Wedding Photo, Kovács Kitti Zita, Rigó Diána, Sarvady Mátyás Szűcs Flóra, Török Edina, Weber Áron.

A művészek közül volt, aki a testvérét fotózta teljesen hétköznapi pillanataiban vagy épp alufóliába csavarva, de volt, aki gyökereihez tért vissza, és a „vidéki világot” örökítette meg.
A fotózás a világ szinte egyetlen közös nyelve, hisz ezt mindenki megérti. Ennek segítségével mutatják be az érzelmek világát is, a lehető legigényesebb művészi szinten.
Sarvady Mátyás szerint viszont gyermekeket fényképezni mindig kihívás, hisz ők általában nem ismerik fel a fotóst, így önfeledt képet készíthet róluk.
A kiállításon a néző, a képértelmező fantáziájára több dolog van bízva. Nem a művészek érzelmi világát kell látniuk, hanem pár másodpercre elgondolkozniuk, a képek és a saját életük között kereshetik a párhuzamot.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...