Meccsajánló nemcsak ráérő fradistáknak - Magyar Kupa-forduló előtt

Ma és holnap rendezik a labdarúgó Magyar Kupa következő fordulóját. Itt az a négy csapat csatlakozik a résztvevőkhöz, akik a nemzetközi kupában voltak érdekeltek nyáron (tehát a Videoton FC, az MVM Paksi FC, a Ferencváros és a Kecskeméti TE-Ereco).


A forduló főmérkőzésére holnap 14:00-tól Szolnokon kerül sor, ahol a tavasszal az első osztályból kiesett Szolnoki MÁV fogadja az Újpestet múlt szombaton legyűrő Ferencvárost. A szolnokiak kerete majdnem kicserélődött a tavaszihoz képest, és a fiatalokból hamar csapatok épített Romanek János vezetőedző. A szolnokiak jelenleg a Békéscsaba és a Balmazújváros előtt vezetik az NB II Keleti csoportját. A Fradi múltkori győzelmével feljött a 14. helyre és tovább hadakozik az élvonalban maradásért, egyre jobb esélyekkel.

Érdekes lehet a ma kora esti Békéscsaba-Vasas mérkőzés is. A hazaiak újra az NB I-ért küzdenek, 6 évvel legutóbbi kiesésüket követően. A Vasas az utóbbi időben inkább hazai pályán szerepel jól, és a Kórház utcában is meg fog szenvedni a továbbjutásért.

Ma a Diósgyőr Budapestre, a BKV Előréhez látogat, míg a Haladás Veszprémbe utazik. Holnap a listavezető Loki Ceglédre, a Videoton Tatabányára, a Kecskeméti TE Mezőkövesdre, míg az Újpest Szigetszentmiklósra látogat.

Magyar Kupa, a 16 közé jutásért

Kedd, 14 óra:


Veszprém-Szombathelyi Haladás

Kaposvár II-Gyirmót

BKV Előre-Diósgyőri VTK

Jánossomorja-Győri ETO FC

17 óra:

Békéscsaba - Vasas-Híd

Szerda, 14 óra:

Szolnoki MÁV - Ferencvárosi TC (TV: Sport M, ismétlés 17:45 Sport 1, 0:00 Sport 2)
Rákosmenti TK - Kaposvári Rákóczi
Balmazújváros - MTK Budapest
Szigetszentmiklósi TK - Újpest FC
Tatabánya - Videoton FC
Kozármisleny - FGSZ Siófok
Putnok - MVM Paksi FC
Baja - Lombard FC Pápa
Mezőkövesd - Kecskeméti TE-Ereco
Csákvár - Pécsi MFC
Restart Cegléd - DVSC-TEVA

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, 90 perc után 2 x 15 perces hosszabbítás következik, majd döntetlen esetén büntetőrúgások.

(Forrás: nb1.hu, mlsz.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...