Múlt heti összesítés - sport

10.17.-10.23.

Magyar foci:
13. forduló eredményei:
Győr-Videoton 1-0
Pécs-Debrecen 0-0
FTC-UTE 3-0
Vasas-Paks 1-0
ZTE-Siófok 1-1
Haladás-Kaposvár 1-1
Kecskemét-Pápa 3-0
Honvéd-Diósgyőr 2-1

Tabella:
1.Debrecen 33 p.
2.Győr 31 p.
3.Honvéd 23 p.
4.Kecskemét 22 p.
5.Diósgyőr 21 p.

Spanyol foci:
9.forduló eredményei:










Sporting Gijón - Granada 2:0





Racing Santander - Espanyol 0:1





Málaga - Real Madrid 0:4





Barcelona - Sevilla 0:0






Betis - Rayo Vallecano 0:2


Real Sociedad - Getafe 0:0





Atlético Madrid - Mallorca 1:1





Osasuna - Zaragoza 3:0





Valencia - Athletic Bilbao 1:1

Tabella:
1.Levante 20 p.
2.Real Madrid 19 p.
3.Barcelona 18 p.
4.Sevilla 16 p.
5.Valencia 15 p.







Atlétika:
 Az ötödik nap végéhez érve, a félmaratoni táv teljesítését követően Németh Csabát hirdették ki abszolút győztesnek a Bécs–Pozsony–Budapest ultramaratonin.

Moto GP:
Gyászol a motorsport.Az olasz sportéletet sokkolta Marco Simoncelli vasárnapi halálhíre. A 2008-ban a 250 kcm-esek között világbajnok, 24 éves pilóta Szepangban, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíján szenvedett végzetes balesetet.
A tömegbukás a második kör vége előtt következett be a MotoGP kategóriában, a legmagasabb géposztályban, amikor egy kanyarban hárman – előbb Simoncelli, majd honfitársa, Valentino Rossi és az amerikai Colin Edwards – is elestek, utóbbi kettő sérülés nélkül megúszta az esetet, viszont bukásuk előtt mindketten áthajtottak a földön fekvő versenyzőtárson, akinek a motorját próbálták kikerülni. Simoncellit kritikus állapotban szállították a szepangi pálya egészségügyi központjába, ahol már nem tudtak rajta segíteni.
A versenyt a balesetet után nem sokkal lefújták.

Tenisz:
Kedden kezdődik Isztambulban a 4.9 millió dollár összdíjazású női tenisz WTA-világbajnokság, amelyen nem indul a címvédő, amúgy háromszoros győztes belga Kim Clijsters, illetve 2009 bajnoka, a két alkalommal legjobbnak bizonyuló amerikai Serena Williams.


Kajak-kenu:
Fábiánné Rozsnyói Katalin még egy utolsó, sikeres szezont vár magától és tanítványaitól, utána viszont minden bizonnyal befejezi a kajakosok felkészítését.
Fábiánné Rozsnyói Katalin sokat letett az asztalra, a sportágban töltött ideje alatt tanítványai megszámlálhatatlan érmet nyertek. Most úgy érzi, ideje abbahagyni.
„Sok rosszat kaptam, sokat nyeltem. Már 54 évet eltöltöttem a kajakosok mellett, jövőre jubilálok, akkor szeretném abbahagyni. Sikeresen abbahagyni" – mondta az Út Londonba című műsor kamerái előtt a sikeredző.

                                                                                          Red Louie




Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...