Rangadókra várva...

Beharangozó a Bajnokok Ligája 5. játéknapjának mérkőzései elé.


Ma kora este folytatódik az európai labdarúgás legnagyobb szabású sorozata, a Bajnokok Ligája nyolc csoportmérkőzéssel.

Este 6 órától küzd meg egymással az orosz CSZKA Moszkva és a török Trabzonspor (TV: Digisport). A B-csoport másik találkozóján a francia bajnok Lille OSC a botladozó Intert fogadja (TV: DigiSportPlusz). Itt minden csapat győzelemre van ítélve.

A csoport állása:
1. Trabzonspor 4 pont, 2. Inter 3 pont, 3. Lille 2 pont, 4. CSZKA Moszkva 1 pont.

Az A-csoportban rangadóra kerül sor Nápolyban, ahová a remekül szereplő FC Bayern München látogat. Aki győz a San Paolo-stadionban, szinte biztosan továbbjut. A TV2-re ezzel a mérkőzéssel tér vissza a Bajnokok Ligája-sorozat, bár a Pro4-en is látható lesz a csata.

Az UEFÁ-nak ugyanis nem tetszett az, hogy a kereskedelmi tévé egy országos szinten "foghatatlan" testvércsatornának adta le az országosan közvetítendő BL-mérkőzéseket...Ha a hírek igazak, továbbra is Hajdú B. István fog közvetíteni, de nem a helyszínről, Nápolyból, hanem egy budapesti stúdióból. Ha igaz, háttérműsor is készül ismét.

A másik összecsapáson az 1 pontos Manchester City fogadja a pontnélküli spanyol Villarrealt. A vesztes csapatnak már csak az Európa Ligát érő csoportharmadik helyre marad majd esélye. Mancini együttese a favorit, de hányszor borultak már idén is a papírformák...

A csoport állása:
1. Bayern München 6 pont, 2. SSC Napoli 4 pont, 3. Man City 1 pont, 4. Villarreal CF 0 pont.

A C-csoportban a Manchesterből legutóbb pontot rabló, de Thorsten Fink nélkül dolgozó FC Basel fogadja a portugál Benficát. Csak abban az esetben ér sokat nekik az a legutóbbi pontszerzés, ha ma este győznek. A MU pedig ezúttal a román bajnok Galati vendége lesz, persze Bukarestben, mivel az Otelul nem rendelkezik UEFA-szabványnak megfelelő stadionnal. Győzelmi kényszer alatt van a Manchester United.

A csoport állása:
1. FC Basel 4 pont (5-4), 2. Benfica SL 4 pont (2-1), 3. MU 2 pont, 4. Otelul Galati 0 pont.

A D-csoportban Zágrábba látogat az Ajax. Csak a győzelem segíthet mindkét csapaton-továbbjutás szempontjából. A másik összecsapás (melyet a DigiSport sugároz) a mostanában megszokott Real Madrid-Olympique Lyon lesz. A hazaiak edzője Mourinho, azonban nyáron edzőt cserélt a Lyon, így Rémi Garde vezényli ezúttal a lyoniakat. Rangadó lesz, melyen a hazaiak esélyesebbek, de a szerencse és a labda forgandó...

A csoport állása:
1. Real Madrid CF 6 pont, 2. Olympique Lyon 4 pont, 3. Ajax AFC 1 pont, 4. Dinamo Zagreb 0 pont.

A CSZKA Moszkva-Trabzonspor mérkőzést leszámítva minden mérkőzés 20:45-kor kezdődik! Jó szurkolást kívánunk!

(Forrás: nso.hu, MTI)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...