Hétvégi magyar bajnokik ajánlója

Az őszi szünet zárásaként tekintsünk meg pár találkozót az OTP Bank Ligából!

Miután hétfőn elhunyt Albert Flórián, a hétvégi bajnoki mérkőzések előtt 1 perces gyászszünettel emlékeznek meg a csapatok a Császárról. De a film forog tovább, a két válogatott mérkőzés előtti forduló következik, rangadókkal.

Péntek, 18 óra, ETO Park (TV: Sport M.): Győri ETO – Lombard FC Pápa.

Jegyinfók: belépőket elővételben az interneten keresztül, vagy az ETO Park Szurkolói boltjában, a Tourinform Árpád úti irodájában, a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben és a Korvin úton a Meló Diák irodában válthatnak az érdeklődők. A jegypénztárak 2 órával a találkozó előtt nyitnak!

Jegyárak: 1000 Ft, 1500 Ft, 2000 Ft; családi jegyek: 1500 és 2500 Ft; vendégjegy: 1000 Ft.

(Forrás: www.eto.hu)

A bajnokaspiráns győriek fogadják az a Pápát, ahol edzőcsere következett be a múlt héten. Ifjabb Bene Ferenc csapata nem vallott szégyent a Videoton ellen, azonban győzniük 2-1 után sem sikerült (2-3). Tavaly októberben meglepetésre győzni tudtak Győrött a lengyel Lubinba távozó Abwo góljával 1-0-ra. A hazaiak 3 pontra vannak a listavezető Debrecentől úgy, hogy hazai pályán pontot sem vesztettek. Győznie kell Csertői fiainak ahhoz, hogy tartsák a különbséget a DVSC-hez képest.

**********************************************************************************

Szombat, 15 óra, Bozsik-stadion (TV: Sport 1.): Budapest Honvéd – Pécsi Mecsek FC.

Jegyinfók: jegyek a helyszínen a mérkőzés kezdete előtt két órával megvásárolhatók. Elővételben az Interticket irodáiba, vagy online a www.jegy.hu oldalon megvásárolhatók. Az online megváltott jegyek a mérkőzés előtt a Bozsik-stadion kijelölt pénztárában soron kívül vehetők át. A hazai mérkőzésekre váltott jegyek és bérletek vásárlása esetén „Hajrá” /SODEXO/, „Ticket Sport” /EDENRED/ és „Sportcsekk” /Chéque Déjuner/ utalványt elfogadunk.

Jegyárak: Állójegy 1040 Ft, ülőjegy 1770 Ft, nyugdíjas- és diákjegy 830 Ft, tribünjegy 2290 Ft, Páholy: 3230 Ft, vendégjegy: 1460 Ft. (Forrás: honvedfc.hu)

Bravúrral pontot csent a Honvéd Debrecenből csakúgy, mint egy évvel korábban. Most az a Pécs látogat a Puskás Ferenc utcába, akik 5 évvel ezelőtt, legutóbbi élvonalbeli csatájukkor győztesen hagyták el Kispestet. A hazaiak 2005 tavaszán győzték le Lantosékat utoljára. A statisztikák egyértelmű Honvéd-fölényt mutatnak, de ne felejtsük, milyen jól kezdte a szezont az újonccsapat. A Győr elleni 3-1 azt mutatja, nem felejtettek el focizni Bajzáték. Alighanem egy döntetlennel be is érnék a pécsiek.


Rohonci út, 17:30 (TV: Sport 1.): Szombathelyi Haladás-Sopron Bank – DVSC-TEVA.

Jegyinfók: A Szombathelyi Haladás hazai mérkõzéseire jegyek elõvételben a Rohonci úti klubházban hétfõtõl-péntekig, 8 és 14 óra között vásárolhatók. Ezen kívül csütörtök reggeltõl szombat délig a Szombathely, Kossuth Lajos utca 12. szám alatti Legea és Haladás-ajándékboltban is árulnak belépõket. A meccsek elõtt két órával nyitnak a jegypénztárak.

Jegyárak: Tribün 2000-3000 Ft, tribün családi jegy (2 felnőtt, 2 gyermek) 3000 Ft; álló, korzó és kanyar ülőjegy 1000 Ft, nyugdíjas/női/18 év alatti jegy 600 Ft, vendégjegy 1200 Ft.

(Forrás: www.haladas.hu)

Nehéz mérkőzés vár a Debrecenre Szombathelyen. A hazaiakat sérülések sújtják, a fél kezdőcsapat hiányzik majd a szombati mérkőzésről, köztük van az a Halmosi Péter (5 sárga lappal nem léphet pályára) is, aki 2003 és 2006 vége között 3 és fél évet töltött a Hajdúságban, de angol légióskodás után 2010 telén visszatért nevelőegyesületéhez. Nos, Halmosi és a többi hiányzó nélkül igen nehéz lesz Aczél Zoltán dolga a Loki ellen. Igaz, a piros-fehérek nem győzni járnak Szombathelyre. A statisztika a hazaiak mellé áll.

**********************************************************************************

Vasárnap, 16 óra, Sóstói-stadion, TV: m1: Videoton FC – Újpest FC.

Jegyinfók:

A jegyeket alábbi időpontokban és helyszíneken vásárolhatják meg az érdeklődők:

Sóstói Stadion Főpénztár:
Munkanapokon 15.00-től 18.00-ig.
A hazai mérkőzések előtti elővételi pénztár nyitvatartási idejében, illetve a mérkőzések előtt a külső pénztárban.

VidiShop (Piac tér 4.)
Munkanapokon 10.00-től 17.00-ig.

Premier Jegyiroda (Várkörút 48.)
Hétfőtől-péntekig 9.00-18.00 között, szombaton 10.00-től 12.00-ig.

Auchan Áruház (Holland Fasor 2.)
Hétfőtől-szombatig 7 és 22 óra között, vasárnap 8 és 20 óra között.

Jegyárak: 1600-1800-3000 Ft, kedvezményes áron 800-1000-1500 Ft, vendégjegy 1600 Ft.

(Forrás: www.vidi.hu)

Rangadónak ígérkezik ez a találkozó, bár a tabellán elfoglalt helyük nem ezt sugallja. A bajnokcsapat legutóbb győzni tudott Pápán, így lendületből fogadja újpesti vendégeit. A lilák idegenben még nyeretlenek, és eleddig egy halvány döntetlent tudtak vendégként elérni. Pikantériát ad a találkozónak, hogy a Videotontól elűzött válogatott bekk, Lipták Zoltán a héten aláírt Újpestre, így akár a hétvégén pályára is léphet volt csapata ellen.

18:00, TV: Sport 2: Ferencvárosi TC – MVM Paks.

Jegyinfók:

Kártya nélkül is lehet majd a Stadion bármely szektorába jegyet váltani, de kártya nélkül csak a 6-os (Gyáli úti oldalra és kapu mögé szóló jegyekkel), illetve a 3-as kapun (Üllői úti oldalra szóló jegyekkel) lesz lehetőség belépni! A szurkolói kártyával rendelkezők a már megszokott módon vásárolhatják meg jegyüket és juthatnak be a Stadionba.

Aki mégis regisztrálni szeretne, lehetősége lesz rá a Fradi Shopban! Szombaton hosszított nyitvatartással várjuk az érdeklődőket 9:00 és 18:00 óra között (jegyárusítás is lesz a Főpénztárban)! Vasárnap, a mérkőzés napján 10:00 és 17:40 között lesz regisztrációs ügyintézés, jegyvásárlásra pedig a Főpénztárban 10:00 és 19:00, a többi pénztárban 15:00 és 18:00 között lesz lehetőség!

Jegyárak: "A": 2500 Ft; "B": 1500 Ft; Nyugdíjas/Diák: 1000 Ft; Családi felnőtt: 800 Ft; Családi gyermek: 500 Ft. (Forrás: www.ftc.hu)

Szombaton 9 és 18 óra között az Albert-stadionban búcsúzhatnak a drukkerek a Császártól. Az ftc.hu-n megjelentek szerint „kérünk mindenkit, hogy a vendégszektor bejáratán keresztül érkezzenek, majd a Gyáli út felőli kapun hagyják el a létesítményt. A pálya mellett lévő parkolót erre a napra megnyitjuk a közönség részére, azt díjmentesen használhatja bárki, aki autóval érkezik az Üllői útra.

Albert Flóriánt másnap délben az Óbudai temetőben helyezik végső nyugalomra, tekintettel arra, hogy a temető befogadóképessége szűkös, aki teheti, inkább szombaton rója le kegyeletét a Császár előtt.”

A Fradi a találkozón szponzorfeliratok nélküli, fekete mezben lép pályára, melyen a mezszámokon kívül a Fradi-címer és a következő felirat lesz látható körülötte: „Albert Flórián 1941-2011”. Kérdés, hogy a vasárnap déli temetés után (melyet az m1 élőben közvetít, Novotny Zoltán tolmácsolásában) mennyi kedve lesz mindkét csapat játékosainak lejátszani az őszi szezon utolsó összecsapását.

A mérkőzés után, a Sport 2-n 20 órakor kezdődő Harmadik Félidő című műsorban fogják sorsolni a Magyar Kupa nyolcaddöntőit! Csupán a két kaposvári csapat nem kaphatja egymást, így akár Fradi-Újpest, vagy MTK-Fradi kupanyolcaddöntő is következhet. A továbbjutás két mérkőzésen dől el, melyeket november 30-án és december 3-án kell lejátszaniuk.

(Forrás: nso.hu, MTI, futball-adattar.hu, a klubok honlapjai és saját archívum.)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...