Jeges szórakozás Budapesten - 2. rész


És itt a folytatás. Budapest még annyi helyet rejthet magába, ahol télen is jól érezhetik magukat a kicsik és nagyon egyaránt. Nem tudunk minden helyről írni, de megpróbáljuk a legjobb és legjelentősebbeket összegyűjteni nektek. Lássunk még néhány fővárosi helyszínt, ahol korcsolyázni tanulhatnak a kezdők, gyakorolhatják szenvedélyüket a profik, és jól érezhetik magukat e téli sportág kedvelői.


Elsőként említeném a BHG-Jégpályát, ahol a közönségkorcsolyázás mellett oktatásra is nyílik lehetőség. A gyermek belépőjegy 800 Ft/alkalom, a felnőtt 1100 Ft/alkalom. A BHG-Jégpályára bérlet vásárlására is van lehetőség, 10 alkalomra, felnőtteknek 9000 Ft, gyermekeknek 6000 Ft.

A Jégpalotában szintén találhatunk alkalmat a korcsolyázásra. Itt minden hétköznap este, hétvégén pedig egész nap nyitva áll a sportolni vágyók előtt a jégpálya. Szombaton és vasárnap kilenc órától pedig oktatást tartanak. A belépők hétfőtől csütörtökig 750 Ft-ba kerülnek, pénteken és hétvégén pedig 1250 Ft-ba. Ha az egész család ellátogat a pályára, akkor vásárolhatnak kombinált jegyet is 2000 Ft-ért, mely egy felnőtt és egy 14 évnél fiatalabb gyermek belépésére jogosít.
A jégpalotában extrémkorcsolyázást is tartanak szombaton és vasárnap 19 órakor. Itt az igényeknek megfelelően lehet választani pl.: a fogócska, a sprint és a szlalom között.

Idén is megnyílt az Eiffel téri jégpálya. Legyen szó egy családi együttlétről szombat délelőtt, egy néhány órás kikapcsolódásról a barátokkal délután, vagy akár egy romantikus légyottról a karácsonyi forgatagból kiszabadulva: Az Eiffel téri jégpálya központi elhelyezkedésének, és kivételesen könnyű megközelíthetőségének köszönhetően a legkézenfekvőbb az aktív kikapcsolódáshoz mindenki számára. Ráadásul mindezt rendkívül olcsón, mindössze 500 forintos napijegyért kínálja a látogatóknak. A diák és nyugdíjas napijegy még ennél is olcsóbb, 400 Ft, és itt is vásárolhatunk bérleteket. A 8 alkalmas bérlet 3500 Ft, azonban a fiataloknak és az időseknek ez is kedvezményes. A diák és nyugdíjas bérlet 2800 Ft-ért megvásárolható.


A fentieken kívül még a Városligeti műjégpályán is lesz lehetőség a korizásra. A pálya jelenleg nincs nyitva, és pontos időpontot nem is közölhetek. Az azonban biztos, hogy a pálya még ebben az évben megnyitja kapuit a korcsolyázók előtt.


Ismételten kellemes szórakozást és ezúton kellemes ünnepeket is kívánunk minden kedves olvasónknak. :)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...