Gombold Újra 2012-ben is!

Az első Gombold Újra! „Divat a magyar” pályázat és divatshow 2011 tavaszán került megrendezésre. Tavaly közel 450 jelentkező próbált szerencsét az eseményen.

A Design Terminál, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium és a MOME által szervezett idei verseny csak abban különbözik az előzőtől, hogy idén már két kategóriában is összemérhetik tudásukat a fiatal versenyzők. Az egyik kategória maradt a Kortárs öltözéktervezési pályázat (a magyar viselettörténet tetszőleges értékeit újragondolva, korszerűsítve úgy, hogy megfeleljen a napi öltözködési stílusoknak) a másik a Design és hagyomány kategória (fiatal magyar divattervezők által előre elkészített szabásminta alapján, hagyományos kézművestechnikával vagy anyagból készült, egyedi ruhadarabok).
Ezek alapján ruhák tömkelegét várták a pályázat végén, ugyanis Március 12-én meg volt az első „rosta”, amelyen kéttucat tervező jutott tovább. A nagy megpróbáltatás március 31-én lesz, ugyanis akkor kerül megrendezésre a „Gombold Újra!” Divatshow. A részvétel egyértelműen Díjtalan. A nyertesről nem csak a zsűri dönt, te is szavazhatsz, a Gombold Újra! hivatalos honlapján.

Ha bármelyik ruhadarab tetszik, ne habozz, hanem szavazz, lehet, pont a te szavazatod kell ahhoz hogy a kedvencedé legyen a fődíj. Apropó nyeremény! Díjazás

Programok március 31. :


A Divatshow Március 31-én,Szombaton 17:00-tól a Millenáris 'B' épületében. Remélem találkozunk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...