WAMP pop-up store


Május 19-26. között húsz magyar designer termékét felvonultató ideiglenes butik várja a nagyközönséget. A MOM Park és a WAMP közös projektjében bő egy hét alatt prémium minőségű egyedi tervezésű ruhákkal, ékszerekkel, divat-kiegészítőkkel, táskákkal és cipőkkel találkozhatnak a látogatók.

A váratlanul felbukkanó, majd rövid nyitva tartás után ugyanolyan hirtelen eltűnő boltok ötlete az Egyesült Államokból ered, ahol az ezredfordulón ily módon kínáltak alternatívát a fiatal, feltörekvő designerek alkotásai a luxusáruházak egyhangúságának. A szokatlan üzleti modell azóta több követőre talált, s ma már rendszeresen nyílnak ilyen jellegű rendezvények, és mindig más-más helyszínen tűnnek fel a legizgalmasabb tervezők munkái.
A pop-up store megvalósítása stratégiai fontosságú lépés a WAMP történetében, hiszen ez lesz az első alkalom, hogy merőben új kontextusban mutat be egyfajta válogatást a legjobb hazai designerek munkáiból. A bevásárlóközpontban a pop-up store működési elvét követve rövid ideig tartó, ám annál látványosabb megjelenésre számíthatnak a vásárlók.

A Wamp pop-up store kínálatában egyaránt helyet kapnak a komoly hazai márkák és a feltörekvő tehetségek termékei. Ott lesz az Anna Zaboeva nevével fémjelzett cipőmárka, a Pleasmachine, a divattervezők közül a már jól ismert csoport, az Artista, a Zagabo, a Gyulai Nati alapította NATI100%Pureidea, Szerencsés Gabo aktuális kollekciója, a sportos öltözéket kedvelőknek a NON+ ruhái, az Ille-Olla vadonatúj darabjai is.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...