Budapesti Nyári Fesztivál 2012


Június-július-augusztus hónapokban zajlik a főváros kulturális és turisztikai sikerrel kísért fesztiválja, a Budapesti Nyári Fesztivál.  Két fő helyszíne: a Margitszigeti Szabadtéri Színpad és a budai oldalon található Városmajori Szabadtéri Színpad közel 100 programmal, ősbemutatókkal, bemutatókkal, külföldi és vidéki társulatok meghívásával és családi programokkal gazdagítja Budapest kulturális arculatát.
 A Margitszigeti Nagyszínpad tradicionálisan a nagy kiállítású előadások: látványos tánc-show-k, musicalek, operák, balettelőadások valamint koncertek fő helyszíne. A területén található 101 éves Víztorony - amely 2012 májusában nyílt meg újra, mint kilátó és kiállítótér egy nagyszabású Visual Art-kiállítással és itt vehettünk majd részt a Jazzy Tower koncertek és latintánc-estéken.

A Városmajori Szabadtéri Színpad a prózai előadások kedvelt helyszíne, műsorán zenés és szórakoztató előadások, könnyű- és komolyzenei koncertek, jótékonysági estek, gyerek- és ifjúsági előadások szerepelnek, köztük több saját és koprodukciós bemutató.

A Szabad Tér Színház - „Több mint színház: Élmény!” szlogennel - a művészeti és szórakoztató eseményeket kiegészítő, komplex kulturális és turisztikai szolgáltatásokat is kínál, mint például a Színházi hajójárat, az „Irány Budapest!” és az „Aludjon Budapesten színházjeggyel!” programcsomagokat.

A fesztivál pontos programja ezen az oldalon található.
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...