Édes Napok Budapest

Szeptember 20-án újra megnyitja kapuit a Budai Várban az Édes Napok Budapest fesztiválmely ebben az évben először 4 napig tartA tavalyi fesztivál hatalmas szakmai és közönségsikere után és az előzetes jelentkezések és igények alapján, idén lényegesen nagyobb területet foglalnak el a Budai Vár területén.

Az Édes Napok az édességgyártók rangos hazai seregszemléje, amin jelen van az összes jelentős magyar csokoládé- és édességmanufaktúra, a legfőbb kereskedők, valamint az ismert hazai és világmárkák.


A kép a tavalyi fesztiválon készült
A fesztivál ideje alatt napközben szakmai workshopokat, illetve a kézműves csokoládé- és trüffel készítés alapjait bemutató kurzusokat rendeznek. A Nemzeti Galériában csokoládészobrot épít Callebaut szakmai csapata. Ezt az eseményt a Budai Várban is nyomon ehet követni, hisz kivetítőn bárki megtekintheti a munka folyamatát. A fesztiválra ellátogatók pedig vasárnap este az elkészült művet „fel is falhatják”. A Nemzeti Galéria ezen kívül gyermekfoglalkoztatóval várja a családosokat, illetve az Édes Napok belépőjegyei a Galéria állandó kiállításaira is érvényesek.

Ezen kívül még itt rendezik meg a Cherry Queen Csokoládé Királynő választás döntőjét, és Night Chocolate Shopping résztvevői is lehetünk ezen az eseményen.

A színvonalas szakmai és családi programok mellett dietetikusok és fogorvosok álláspontját is meghallgathatjuk az édességfogyasztási szokásainkról, és emellett elegáns koktél-, pezsgő- és borbárok lesznek a fesztivál több területén. Az esték a tavalyihoz hasonlóan a funky, soul, jazzkoncertek, a finom ételek és italok társaságában telnek.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...