Jól festenek a Symbol Art Galériában

A Symbol Art Galériában „Jól festenek” címmel tizenkét kortárs festőnő mutatja be kepeit. Különböző habitusok, létértelmezések, változatos művészi felfogásokban megfestett nagyobb méretű munkák tárulnak a látogatók elé.

Közös jelenlétük ezúttal nem szorítkozik egy átlagos csoportos bemutatkozásra, hanem ahogy a cím is utal rá többről is szól. Az, hogy mindegyikük kiemelkedő kvalitású alkotó az nem jelenthet újdonságot. Nemcsak az a közös bennük, hogy fiatal koruk ellenére pályájukat mar mindannyian javában járják, hanem a tárlat látogató is meggyőződhet arról, hogy külsőleg is „jól festenek”. A kiállítás főszereplői, és nézői a megnyitó után egy performansszal egybekötött divatbemutató részeseivé válnak Fufavi Lilla divattervező elképzelései alapján. Különböző habitusok, létértelmezések, változatos művészi felfogásokban megfestett nagyobb méretű munkák tárulnak a Becsi út 56. látogatói elé.

Kiállító művészek: Almásy Otília Rita, Arányi Nóra, Bárdosi Katinka, Gazdag Ágnes, Kucsora Márta, Mészáros Bori, Naomi Devil, Papageorgiu Andrea, Podmaniczky Ágnes, Sipos Barbara, Szabó Franciska, Verebics Ági

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...