Éjjel is a vízben - Strandok Éjszakája idén is

A Magyar Fürdőszövetség idén is megrendezi a Strandok Éjszakája rendezvényt. Az országszerte 27 fürdőben élvezhető eseménynek természetesen fővárosunk is otthont ad, idén a Dagály és az Aquaworld részvételével. Most esedékes az augusztusban megfigyelhető Perseida meteorraj is, így a medencékből az égboltra tekintve különleges látványban lehet részünk. Az éjszakai csillaghulláson kívül természetesen számos program várja a strandolókat, de persze nem csak éjszaka. 

A strandok az eseményre hosszabbított nyitva tartással és változatos programokkal készülnek; Harkányban például zenés esti fürdőzéssel, Szegeden jóslással, kártyavetéssel, az algyői fürdőben pedig csillagászati bemutatóval várják az égi jelenségek és az asztrológia iránt érdeklődőket. Sárváron pedig fürdőtörténeti filmekből összevágott klipeket vetítenek azoknak a fiataloknak, akik az esti Dévényi Tibor retró diszkóra érkeznek a városba.

Idén a rendezvényhez kapcsolódó programok a Dagály Strandon várják a felfrissülésre vágyókat. Napközben a Minimax Gyerekstrand, a Gilda Max aquafitness órája, valamint Gröger Nándor kétszeres Európa-bajnok jojó-bajnok bemutatójával kedveskednek a látogatóknak. A kisebbeket Pintácsi Viki szórakoztatja zenés műsorával. Este pedig DJ biztosítja a zenét a kellemes pihenéshez. A fürdő ezen a napon meghosszabbított nyitva tartással este 22 óráig várja a látogatókat! Belépés normál napi belépővel!

Az Aquaworld-ben az éjszakai fürdőzésre idén nem először kerülhet sor, hiszen ők a Forma 1-re való tekintettel is várták már a látogatókat, egy kiadós bulizásra a medencék körül. Most egy kicsit mást szeretnének nyújtani, így az idelátogatók a görög szaunakultúrával ismerkedhetnek meg, de természetesen a hangulat így is élmény marad.

A csatlakozott fürdők részletesebb programját a Fürdőszövetség honlapján érhetik el olvasóink.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...