Dinoszauruszok - A Föld urai

színes, magyarul beszélő, angol-amerikai-ausztrál családi film
A 70 millió évvel ezelőtt játszódó film megtörtént eseményeken alapul: a föld hosszú fejlődésének legnagyobb vándorlásán. Hőse egy bébidínó, aki elveszíti a szüleit - és úgy nő fel, hogy számára a legfontosabb feladat: újra megtalálni őket.
Az eredetiben felvett, valóságos helyszínekbe helyezett dínók tökéletesen hihetőek - a néző számára élő, egyéniséggel rendelkező szereplői lesznek a filmnek, amely nem jöhetett volna létre a digitális képalkotó technikák legújabb generációja nélkül.
A 3D technika legmodernebb változata lehetővé teszi, hogy a néző valóban a dinoszauruszok között érezhesse magát: részese lehessen, egy különleges, fenséges faj nagy, közös kalandjának, és közben átélhesse az egyéni történetet is: nevethessen, sírhasson, izgulhasson és végül megkönnyebbülhessen az óriási főszereplők sorsán.


Szereplők: 
Angourie Rice (Jade)
Charlie Rowe

Alkotók:
rendező: Neil Nightingale, Barry Cook; forgatókönyvíró: John Collee; zeneszerző: Paul Leonard-Morgan; operatőr: John Brooks; producer: Mike Devlin, Amanda Hill, Deepak Nayar; vágó: John Carnochan
Forgalmazó: InterCom

Hazai Premier: 2013. december 19.
Hossza: 87 perc

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...