II. Belvárosi Sajtfesztivál a Bálnában

Idén ismét megrendezésre kerül a Belvárosi Sajtfesztivál a Tavaszi Fesztivál egyik állomásaként, mely ezúttal március 28-29-30-án a Bálna Budapestnél a Duna-partra csábítja a kézműves sajtcsodák szerelmeseit.

A sajtfesztiválon felvonultatjuk a legjobb hazai és nemzetközi kézműves sajtokat a legfinomabb borokkal, pálinkákkal megfűszerezve és minden olyan minőségi, hazai termékkel összhangban, mely a sajtkultúrával szorosan összefügg.

A rendezvény több egy klasszikus fesztiválnál, hiszen itt nem csak megkóstolhatóak lesznek a különleges ínyencségek, hanem megtanulható lesz azok elkészítése is. Interaktívak kívánunk lenni a szó legnemesebb értelmében, hiszen a látogatókat bevonjuk a sajtkészítés rejtelmeibe, egészen a tejköpüléstől a több éves érlelési folyamatokig. A sajtmesterek, a legnépszerűbb gasztroblogok közreműködésével azt is megmutatják, milyen ételek készíthetők el sajtból.

A fesztiválon szakmai zsűri hirdeti ki a „Legnemesebb Sajt”-nak járó címet.

Ez alkalommal a messzi híres sajtbirodalomból, Franciaországból érkező sajtkészítő mester teszi tiszteletét nálunk, aki különlegességekkel kápráztatja el a sajtrajongókat.

Az Ínyenc pénteken, március 28-án kuponok ellenében 50% kedvezménnyel várják a kiállítók a vendégeket. A kuponlap innen tölthető le.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...