Moziajánló - 08.28.


A következő héten megjelenő filmcsokor tartogat politikát, drámát, akciót és egy erősen beharangozott remake-et is (vagy mit). Talán a legtöbb fiatal (és fiatal lelkű felnőtt), a Tini nindzsa teknőcöket várja, a kicsit vagányabb (és persze nagy nevekkel teletömött) filmek szerelmeseinek pedig itt lesz a Feláldozhatók legújabb része. 

Az üldözött
feliratos, angol-amerikai-német politikai thriller
Hossza: 121 perc
Forgalmazó: Fórum Hungary
(nem láttuk)

Egy csúnyán megkínzott, félig csecsen, félig orosz fiatalember bukkan fel Hamburg iszlám közösségében, hogy édesapja sötét üzelmekkel szerzett vagyonát megkaparintsa. Természetesen ez nem kerüli el a német és amerikai hírszerző ügynökségek figyelmét sem. Megkezdődik a hajsza, miközben az idő egyre fogy a tét pedig egyre nagyobb: vajon a titokzatos férfi meghurcolt áldozat, vagy rombolásra és pusztításra készülő szélsőséges?


Az utolsó éjszaka Párizsban
feliratos, francia-német filmdráma
Hossza: 88 perc
Forgalmazó: Mozinet
(nem láttuk)

1944 augusztusában járunk, amikor a második világháború végkimenetele már eldőlni látszik: Hitler csapatai meggyengültek, a szövetségesek pedig fokozatosan törnek előre. A többgenerációs katonai család sarja, Dietrich von Choltitz tábornok a Führertől azt a feladatot kapja, hogy a legfontosabb épületeiben és hídjainál aláaknázott Párizst robbantsa fel. Ha Choltitz engedelmeskedik a parancsnak, nemcsak az európai kultúra egy kiemelkedően fontos darabját törli el a föld színéről, de több millió ártatlan embert is elpusztít. Viszont ha megkíméli a várost, akkor a Gestapo mészárolja le az egész hátrahagyott családját.



A feláldozhatók 3.
magyarul beszélő, amerikai akciófilm
Forgalmazó: Pro Video Film & Distribution Kft.
(nem láttuk)


A Feláldozhatók visszatérnek Barney Ross-szal (Stallone) az élen, hogy eddigi legbrutálisabb ellenségükkel nézzenek szembe. Barney, a profi főnök már megszámlálhatatlan bevetést vezetett, rengeteg szövetségest szerzett, és ellenségei számát is szépen gyarapította. Ám akivel most kell megbirkóznia a veterán zsoldosnak, arra ő sem számított. Váratlanul felbukkan Barney egykori társa, Conrad Stonebanks (Gibson) akivel annak idején együtt alapították meg a verhetetlen Feláldozhatók csapatát. A tömeggyilkossá vált egykori csapattag, a könyörtelen fegyverkereskedő egyszer már megmenekült Barney karmai közül, és most bosszúra éhes: végleg le akar számolni egykori bandájával, célja, hogy kiiktassa a Feláldozhatókat. Ám Barneynak is megvan a maga terve. Fiatal zsoldosokkal frissíti a csapatot, akik gyorsaságukkal, technikai tudásukkal felrázzák a berozsdásodott gépezetet. És megkezdődik az eddigi legszemélyesebb Expendables hadjárat.


Tini nindzsa teknőcök
magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték 
Hossza: 101 perc
Forgalmazó: UIP-Duna Film
(nem láttuk)

A városnak hősök kellenek. 
Sötétség borítja be New York Cityt, amint Zúzó és a gonosz Talpas Klán vasmarkába fog mindenkit a rendőrségtől a politikusokig. A jövő kilátástalan, amíg négy számkivetett fivér váratlanul elő nem jön a csatornából. Ők lesznek a Tini Nindzsa Teknőcök. A Teknőcöknek össze kell dolgozniuk a rettenthetetlen riporternővel, Aprillel (Megan Fox) és poéngyáros operatőrével, Vern Fenwickkel (Will Arnett), hogy megmentsék a várost, és leleplezzék Zúzó ördögi tervét.





Jó szórakozást a jövő héten is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...