Volt fesztivál 2011

Idén 19. alkalommal kerül megrendezésre a Volt fesztivál. A nagyszabású koncert sorozat 2011. Június 29 és július 2-a között kerül megrendezésre, a hűség városában, Sopronban. Ez az esemény egyben az Európai Unió Tanácsának Magyar Elnökségi hivatalos záró bulija is. A VOLT szervezői ebből kifolyólag igazán sokszínű programkínálatot állítottak össze.
27 tagállam fesztiválozóinak részvételével Európa Kemping, Európa Színpad, European Gipsy Rocks fesztivál, Hungari Kult kiállítás, Európa Konyha, Európa Sátor is várja a résztvevőket.
A sokszínű kínálatok mellett, az idei év egyik különlegessége hogy az idei évtől VIP jegyeket is vásárolhat a közönség. Az idén újdonságnak számító VIP szolgáltatásaiban is többet nyújt, a fesztivál igényesebb látogatóinak, az ára természetesen magasabb, az átlagos fesztivál árnál, de nyújt többek között egy italra feljogosító kupont, kapsz egy fesztiválpólót, és a lelátóról élvezheted a nagyszínpad előadásait. Ha valaki lemaradt volna a jegyek megvásárlásáról, még mindig megteheti a helyszínen (a VIP jegyek csak az arra jelölt konténernél kaphatóak), június 18-tól 9990ft értékben vásárolhatók meg a napijegyet, a bérlet pedig 25000ftba kerül. Valószínűleg legtöbben Budapestről közelítitek meg a fesztivál színhelyét, ezért bele kell számolnotok az ital és a belépő mellé az utazási költségeket is. Ezt elérhetitek az alábbi oldalon egy pár kattintással.
A fesztiválon fellépnek a legaktuálisabb rockbandák, így többek között a Thirty Second to Mars, a Sum 41, My chamical Romans és hogy ne csak a rockereknek kedvezzünk a fellépők között szerepel Moby neve is, illete a mostanában személyes kedvencem az angliai indie-pop banda a The ting ting is
Továbbá fellép még a Pendulum, a Primus, a House of Pain, Paul Kalkbrenner, a Crookers és még sok más külföldi sztárvendég illetve plusz 150 magyar zenekar és dj.

Az idei VOLT hivatalos fizetőeszköze a Fesztiválkártya, amiről pontosabban később olvashattok.

Ezek után úgy gondolom egy rendkívüli élményben lesz részük az oda látogatóknak.
Egy kis érdekesség, így a végére, a gyermekeikért aggódó szülők részére: Annak érdekében, hogy a kiskorúak még nagyobb biztonságban fesztiválozhassanak, a 18 év feletti fesztiválozók a bejáratnál külön karszalagot kapnak, alkoholos italt csak ennek birtokában lehet vásárolni a VOLTon, így hát bátran elengedhetik tinédzser gyermekeiket a fergeteges hangulatú, világsztárokban gazdag rendezvény sorozatra, a nyári szünetben.
Jó szórakozást kívánunk a fesztiválozóknak!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...