2011-ben Szolnokon az EFOTT

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megnyitja kapuit az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, az Efott. Persze nem csak főiskolásoknak, hiszen szívesen várnak minden kedves résztvevőt a fesztiválon. Az Efott csapatának fő mottója a "csak szabadon..." jelmondat, hiszen hamarosan vége az összes vizsgaidőszaknak, és ez után jöhet a jól megérdemelt lazítás, és sok buli a fiataloknak. A fergeteges hangulatú fesztivál 2011. Július 12-e és 17-e között kerül megrendezésre, a Tisza fővárosában, Szolnokon, a csodálatos Tisza ligetben.


A nagyszínpad előadói közül kiemelkednek a következő fellépők: az AB/CD(AC/DC Tribute), továbbá a Road, a reggae és a dancehall műfaj képviselői az Irie Mafia, az Apollo 440, a fiatalok körében népszerű 30y, az idén 21 éves Republic zenekar, illetve Magyarország egyik legnépszerűbb rock bandája a Tankcsapda, a Heaven Street seven, és a Quimby is hogy csak néhányat említsek a felhozatalból.

A belépőjegyek ára a 0. napon 2490 Ft, szerdától szombatig 5990 Ft. A hetijegyek ára Július 11-éig 18990 Ft-ba kerülnek. 10 éves kor alatt illetve mozgássérülteknek kísérővel a belépés ingyenes. Jegyeket az ismert jegyirodákban, a Text és a Ticketportal hálózatában kaphatók illetve a fesztivál helyszínén is, továbbá az interneten az EFOTT jegyshopjában. Fürdőzésre is van lehetőség a fesztiválon. A hetijeggyel rendelkezőknek az Efott biztosítja a fürdőbelépést, a napijegyesek pedig kedvezményben részesülnek, 500 Ft-ért válthatnak belépőt.

A fesztivál területén mindenkinek kötelező a karszalag viselete, hiszen a megvásárolt jegyeket karszalagra kell beváltani a helyszínen.
A fesztivál szervezői lehetőséget adnak arra, hogy a résztvevők sátorozhassanak. Kijelölt helyeken, a sátorozás ingyenes.

Az Efott helyszínére szigorúan tilos bevinni úgynevezett közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat, (Például kést, bicskát, éles vágó eszközt) könnyű illetve kemény drogok birtoklása is tilos, továbbá bármilyen pirotechnikai eszköz, mint például a petárda, illetve állatokat sem lehet bevinni, a rendezvényre.

Budapestről könnyen megközelíthető a rendezvény helyszíne, a Nyugati pályaudvarról a Budapest–Szolnok–Debrecen-Nyíregyháza útvonalon, a Keleti pályaudvarról pedig a Budapest Szolnok útvonalon érhető el. A diákjegyek Budapestről Szolnokra 915 Ft-ba kerülnek.

Még egy kis érdekesség csak hogy fokozzuk az érdeklődést, az első 200 Samsung Galaxy Ace androidos okostelefont vásárlók ingyen Efott hetijegyet kapnak, és aki Samsung Monte Slidert vásárol, az 4 darab félárú napijegyet kap. A Djuice támogatásával.

Jó időt, és kiváló hangulatú fesztivált kívánunk minden kedves résztvevőnek!
Forrás: EFOTT 2011

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...