Edzőcsere a Ferencvárosnál - hírek az OTP Bank Liga csapatairól

Tegnap este hatszemközti megbeszélésen felajánlotta lemondását Prukner László, a Fradi vezetőedzője, amelyet Kubatov Gábor elnök és Orosz Pál klub-vezérigazgató elfogadott. Így már nem a szimpatikus Tanár Úr a Fradi edzője.


Az nb1.hu és az nso.hu is úgy tudja, hogy ma délután tárgyal a Fradi vezetősége a klub korábbi mesterével, László Csabával, aki már volt edző az Üllői úton. 2004 nyarától 2005 november elejéig összesen 41 bajnokin és többek között UEFA-kupameccseken ült a kispadon. A 41 bajnoki mérkőzőzésből 19 győzelem, 9 döntetlen és 13 vereség volt, mindez 57 %-os teljesítménynek bizonyult. 2004 őszén az UEFA-kupa csoportkörébe juttatta csapatát, 2005-ben pedig Magyar Kupa-döntőt játszottak a Sopron FC ellen (1-5). Az erdélyi származású szakvezető csak "bizonyos feltételek teljesülése esetén" érkezik az Üllői útra...Várjuk a fejleményeket ez ügyben is.

********************************************************************************
Kecskeméten is áll a bál. A csapat egyik legrutinosabb tagja, Tököli Attila valószínűleg távozik a csapattól, mivel engedélyt kapott Rózsa Pál tulajdonostól arra, hogy más csapatokkal tárgyalhasson. Az elmúlt hetekben feltűnt a kecskeméti drukkereknek, hogy Tököli régi jó szokása szerint sokat veszekedik meccs közben 1-2 társával.

A pepasifoci.hu szerint a Pécsi MFC, a Fradi, a Zalaegerszeg és a DVTK is esélyes lehet Tököli megszerzésére. A támadó 1993 ősze óta élvonalbeli játékos, és eddig 352 bajnokin 177 gólt szerzett, mellyel a futball-adattar.hu statisztikái szerint az jelenleg is aktív élvonalbeli játékosok között első helyen áll (2. a Haladásból Kenesei Krisztián 171, míg harmadik a pécsi Bajzát Péter 99 találattal).
(Források: nso.hu, nb1.hu, pepsifoci.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...