Edzőváltás Újpesten és Angyalföldön is?


Nemrég érkezett egy megjegyzés, mi szerint igen sokrétű az oldal, azonban nem bővelkedik a sporthírek és események jelentésével. Valóban a csapat nem igazán mozog otthon a sport világában, azonban ha oda akarunk figyelni mindenre emellett sem mehetünk el. Találtunk egy nagyon kedves embert, aki volt szíves írni nekünk két vendégposztot a témában. Peter Paul Lauri segít valószínűleg ezentúl, ha az olvasóink is úgy akarják. Köszönjük Lauri.

Zoran Szpisljak
Az OTP Bank Liga 15. helyén álló Újpest FC vezetősége ma délelőtt menesztette Mészöly Géza vezetőedzőt a labdarúgócsapat éléről. Utódja már ismert, ő az a Zoran Szpisljak, aki (milyen érdekes) korábban a Debreceni VSC-nél dolgozott Herczeg András segítőjeként, és tavaly decemberben távozott a cívisvárosból. A 46 éves magyar származású szakember 3 évre szóló szerződést kötött a mostanában problémákkal küzdő újpestiekkel (mint köztudott, az Újpest FC tulajdonosát, T. Sándort sikkasztással és más bűncselekményekkel vádolták, majd le is tartóztatták). A hétvégén Kaposvárra látogatnak Rajcziék, és talán megszakad a lila-fehérek negatív sorozata. A lelkes ultrákon semmi sem fog múlni, alighanem meg is töltik majd a kaposvári vendégszektort.(Forrás: nso.hunb1.hu, origo.hu)

Marijan Valk
Egy kerülettel odébb, Angyalföldön az nso.hu és a blikk.hu értesülése szerint könnyen lehet, hogy a négy forduló után 1 ponttal szerénykedő Vasas-Híd csapatánál más pozícióba helyezik a jelenlegi vezetőedzőt, Komjáti Andrást. Az utódjelölttel a nap folyamán tárgyaltak, aki nem más, mint a Fradi és a Videoton korábbi horvát szakedzője, Marijan Vlak. A tervek szerint Komjáti sportigazgató, míg Vlak vezetőedző lenne. Persze a fentebb említett újpesti edzőcsere könnyen változtathat az edző személyén, hiszen Mészöly Géza volt már a Vasas edzője pár éve, és különösebben nem kell ragoznom, hogy vannak angyalföldi gyökerei (a 70 éves Mészöly Kálmán fiaként, Vasas-nevelésként). Estére kiderül, kinek lesz igaza.

Lauri PP

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...