Ajánlás: Delfines Kaland

amerikai - családi
Delfines kaland 3DA film egy különleges igaz barátság történetét idézi fel, Winter, a delfinborjú belegabalyodik egy mélytengeri csapdába, amint a halászok rákoknak szántak, Az életét egy parton bóklászó kisfiú menti meg- de az uszonyán a kiérő orvosok sem tudnak segíteni: a közeli állatkórház medencéjében amputálni kell a létfontosságú végtagot.
Meg megmentője azonban nem feledkezik meg róla. Kettejük között őszinte kapcsolat alakul ki, és a fiú mindent elkövet, mindenkit mozgósít, hogy valóra válhasson terve: meggyőz egy háborús sérülteket kezelő orvost, készítsen műuszonyt a delfinnek, és egyre szaporodó segítőivel együtt visszavezeti Winter az egészséges életbe.

A film története megtörtént eseményeken alapul. Winter, a delfin, aki saját magát alakítja a moziváltozatban egész Amerikában a bátorság, az erő és remény szimbóluma lett a fogyatékkal élők és az egészségesek számára egyaránt.
Rendező:
  • Charles Martin Smith 
Főszereplők: 
  • Ashley Judd (Lorriane Nelson)
  • Morgan Freeman (Dr. McCathy)
Munkatársak: Forgalmazó: InterCom, Író: Karen Janszen, Író: Noam Dromi, Producer: Richard Ingber, Producer: Broderick Johnson, Producer: Andrew . Kosove, Operatőr: Karl Walter Lindenlaub, Vágó: Harvey Rosenstock, Látványtervező: Michael Corenblith, Jelmeztervező: Hope Hanafin

Mozipremier: 2011 október 20. 

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...