ART KICKOFF

Az ART KICKOFF a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola művészeti képzéseinek legelső bemutatkozása. A négy napos rendezvény nem igazi kiállítás, inkább egy izgalmas eseménysorozat, amely során lehetőséget kapnak az érdeklődők, hogy megismerkedjenek a főiskola tanáraival, az oktatásra jellemző feladatokkal és a hallgatói munkával.
A rendezvényen négy napig láthatóak Médiaművészeti Intézet vizsgamunkái, az Alkalmazott Művészeti szakos hallgatók alkotásaiból összeállított fotóválogatások, a nyári belsőépítész táborok legemlékezetesebb pillanatai, a fotográfus hallgatók legjobban sikerült képei.
A programok minden nap más és más izgalmakat tartogatnak az érdeklődőknek.

Január 20-án, pénteken a megnyitó előtt az Erzsébet téren Össztüzet tartanak, ahol a hallgatók és tanáraik által épített lángoló téglakonstrukciók egyedülálló látványával és melegével várják az érdeklődőket.

Január 21-én bemutatkozik a Fotográfia szak. Ekkor a vállalkozó szellemű látogatók, rövig időre modellé válhatnak, ugyanis a helyszínen kialakított profi műteremben készítenek fotókat a BKF hallgatói.

Január 22-én megtudhatjuk, hogyan működnek a nagy designközpontok, miben érdekelt egy nemzetközi gyártó. Ezen kívül még részt vehetünk egy előadáson, ahol designerek, művészetkritikusok és esztéták beszélgetnek majd a tervezőket és a pályára készülőket egyaránt érintő kérdésekről.

23-án a Tervezőgrafika szak, és annak oktatói kerülnek előtérbe. Egy előadáson bemutatják az elmúlt két év legsikeresebb munkáit, legkreatívabb feladatmegoldásait.

A zárónapon pedig az Animáció szakos hallgatókkal készíthetünk együtt animációs játékokat és még betekintést nyerhetünk a japán teafogyasztás kultúrájába.
De az említetteken kívül még minden nap sok-sok program vár az ide látogatókra.
A rendezvény tehát 2012. január 20. és 24 között zajlik a Design Terminálban.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...