Slash új szólóalbummal jelentkezik

Az egykori Guns N’ Rosse tag, Saul Hudson, ismertebb nevén Slash, idén ismét nagy fába vágta a fejszéjét. Stúdióba vonul, hogy elkészítse sorban következő második szólólemezét, Apocalyptic Love címmel.
A világhírű rock zenész a tervek szerint május 21-én dobja piacra második szólóalbumát. A lemezen az Alter Bridge frontembere, Myles Kennedy énekel majd, akivel Slash korábban már többször is együtt dolgozott. A lemezen közreműködik még Brent Fitz, akit a dobok hoznak lázba, és Todd Kerns, őt pedig a basszusgitárosként hallhatunk majd a májusi korongon. Az Apocalyptic Love producere Eric Valentine, és a rock and roll fenegyerekei jelenleg Los Angelesben dolgoznak a dalok véglegesítésén.

Slash 2010-ben jelentette meg saját magáról elnevezett szólólemezét. Az album sokszínűsége, és a dalok kiemelkedő színvonalú kivitelezése valamint a zenész megkérdőjelezhetetlen szakmai tapasztalata alapján, sikerül elkészíteni egy olyan lemezt, amely az év egyik legfeledhetetlenebb rockzenei emblémája lett. A brit-amerikai gitáros, olyan hírességekkel dolgozott már együtt, mint Lenny Kravitz, Cypress Hill, vagy Michael Jackson.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...