H&M és a MARNI Közös Kollekciója már Magyarországon is!

Március 8-án jelent meg és szinte az egész világot lázba hozta, köztük engem is a Marni és H&M közös kollekciója.

A MARNI, mint divatmárka a 90-es években kezdte bontogatni szárnyait, de csak 2000 környékén vált igazán híressé. A H&M és a MARNI együttműködése kapcsán az olasz divatház igazgatója Consuelo Castiglioni mindig is arra törekedett, hogy megtartsa a MARNI márka lényegét, jellemző vonásait és egyedi stílusát. A MARNI híres a geometrikus alakzatairól, a merész színeiről. Kedvenc színei közé tartoznak a barna, a zöld és narancssárga árnyalatai, ami mind a mediterrán tájat idézi szemünk elé. Ruhái lágy ejtésűek, lazák és kényelmesek, ugyanakkor rendkívül elegánsak és nőiesek. Anyagát tekintve pedig a nyárnak megfelelően a könnyed és a légies anyagokat részesítik előnybe. Nyáron nincs is jobb, ha a melegben a ruhádat könnyen tudod viselni, nem érzed, mikor rajtad van. A MARNI kedvenc anyaga a selyem. A selyem a legfinomabb anyag a világon kevés nő van, aki nem szeretni a bársony sima selymet.

Az idei közös kollekcióban nem csak a ruhák kapják a főszerepet, hanem a szandálok az ékszerek és egyéb kiegészítők is. Mint minden nő én is odavagyok a kiegészítőkért, sőt mániákusan gyűjtöm őket. A MARNI e tekintetben is rendkívüli darabokat, dobot a piacra.
A további kollekciót és annak árait ide kattintva megtalálod.
A modern törzsi elemeket és kontrasztos utcai viseleteket tartalmazó férfi és női kollekció, már 8.-ától megtalálható, világszerte 260 H&M üzletben, így Magyarországon is kizárólag a Vörösmarty téren található üzletükben kapható. A bemutató előtt megrendezésre került egy est, amelyre 300 divatőrült volt hivatalos, na persze a sajtósok és hírességek mellett. Bár én is lehetettem volna ilyen mázlista, hogy első kézből vásárolhassak. A Shopping Party nagy sikert aratott, ahogy azt a képek is bizonyítják. A vendégek kedvükre válogathattak, és H&M dolgozói is kitettek magukért. Na és persze Senki nem hagyta el az üzletet üres kézzel. Távozáskor minden kedves vásárló kapott egy MARNI kendőt ajándékba.

A kollekciót meg lehet vásárolni a Vörösmarty téren, kedvező áron, de természetesen a webshopjukban is ameddig a készlet tart. Tehát, ha nem tudnád meglátogatni az üzletet, irány a H&M weblapja ahol válogathatsz a férfiak és nők számára tervezett darabokból egyaránt. Ne habozz és szerezz be 1-1 minél trendibb MARNI darabot helyettem is :).


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...