Szalag - amivel határtalan a tortaforma

Estünk már abba a hibába, hogy túl sok lett a tészta és nem fér el a tepsiben? Esetleg megesett már, hogy a Brownie a tepsi miatt túl lapos lett volna és nem volt kéznél kisebb? Nem is beszélve a kreativitás korlátozásáról, ahol minden csak szögletes vagy kerek lehet.  A szalag egy ötlet, ami kifejezetten tetszett nekünk. Két dologból áll, egy tálcából (tepsialjból) és magából a szilikon szalagból. A szalag segítségével olyan formájú sütit készíthetünk, amilyet csak akarunk. Személy szerint még nem találkoztam hasonló ötlettel, de ha ti igen, örömmel fogadnám a linkeket, ahol hasonló termékeket lehet vásárolni a konyhába, a konyhatündérünk is biztosan fellelkesedne. :) 


A Szalag különlegessége a tálcában rejlik. A szilikonba apró mágnesek vannak építve, amikkel jól rögzíthető a fém tálcához. Könnyen változtatható a formája, mert szinte hajtogathatjuk, illetve ezáltal könnyen el is távolítható a kész sütiről. Ha végeztünk, könnyen tisztítható, nincs súrolás, nem marad rajta zsír, vagy bármilyen hasonló folt.
  • Méretei:
    353mm-438mm széles, 15.5mm magas

Saját belátásom szerint a bármilyen mintához, talán az lenne a legegyszerűbb, ha vagy több szalagot vennénk (ha erre majd lesz egyszer lehetőség), vagy a meglévőt szétvagdosnánk. :) A kreatív szakácsnak csupán a főzőtudománya szabhat határt, de ezt amint legyőzi, mindenre képes lehet. 




Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...