Stílusparádé


2012. április 20-án nyílt meg a KREA Kortárs Művészeti Iskola hallgatóinak az idei tanév I. féléves vizsgamunkáit bemutató kiállítása.
A tárlaton stylist, divattervező, fotó, lakberendező, enteriőrtervező, tervezőgrafika, tervezőoperátor valamint webdesigner szakos hallgatók munkái lesznek láthatóak.

A félévente megrendezett kiállításon ez alkalommal a stylistok munkái lesznek kiemelt helyen. Az első éves leendő stílusszakértők feladata szerint három különböző témában - őselem, természeti kép és népviselet – kellett kreatív stylingot tervezniük, majd a teljes fotózást megszervezni. A felsőbb évfolyamon tanulók pedig szakmai jellegű feladatokat kaptak; reklámkampányt, magazin divatsztorit készítettek, valamint Tóth Ali stylist irányítása alatt egy stílusgyakorlaton vettek részt, ahol a divatvilág valamely ismert stylistjának munkáihoz hasonló fotókat kellett készíteniük.
A grafikusok figura és csomagolásterveket, különböző illusztrációkat, magazin és naptár terveket valamint éves jelentést állítanak ki, míg a lakberendezők saját életteret és parasztházat, az enteriőrtervezők pedig üzlet és szálloda design-t terveztek.
Bemutatásra kerülnek továbbá a webdesign és a fotó szakos hallgatók első féléves vizsgákra készült alkotásai, így a KREA összes szakja képviseli magát valamilyen formában.
A kiállítás megtekinthető május végéig a KREA Kortárs Művészeti Iskolában.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...