Mango 2012 Tavasz/Nyár

A Mango mint híres Spanyol márka, nagy lendület vett az idén. Már a tavaszi és a nyári kollekcióját is a piacra dobta, jó magam és a ti örömötökre is. A 2012-es Mango nagyon fiatalosra, tavasziasra sikeredet. Legnépszerűbb darabjai idén a ruhák, a farmerek, talán még a blézerek, sőt még a rakott szoknyák is helyet kapnak. Én kifejezetten örülök a ruháknak, hisz tavasszal és nyáron is ez a legkényelmesebb viselet bárhová is menjek. A tavaszi ruhadarabok pasztellszíneivel és kényelmes viselésével, elegáns de egyben hétköznapi viseletként is hordható a klasszikusnak mondható Mango kollekció. 

De száz szónak is egy a vége, néhány ízelítő a tavaszi kampányból:







Másik legjobb dolog amit a Mango-ban felfedezni mertem, hogy nem is adhatták volna másnak az idei kampányarc szerepét, mint Kate Moss-nak. A modell volt a legjobb választás ismét, mert minden amit ő képvisel (a nagyvárosi, elegáns nőt), az megtalálható a Mango nyári kampányában.
A nyári kampány is hasonló stíluselemekből épül fel, mint a tavaszi, csak egy kicsit minden téren  kiteljesedik.Van itt minden ami könnyű nyári viseletnek számít. Gondolok én ilyenekre, mint például: világos színek, természetes finom anyagok, ultra rövid ruhák és nadrágok. A férfiak nagy örömére a lányokon extra mini rövid sortok és szoknyák lesznek nyáron. Idei nyár nagy slágerei: az megunhatatlan és minden évben divat, fehér, a halvány pasztellszínek, a tengerész motívumok (ezalatt a csíkos dolgokat értem),és a világosra koptatott farmerek. Igazából a Mango ügyelt arra, hogy olyan kollekciót állítson elő, amely minden korosztálynak megfelel stílusilag és kényelmileg is. 
Az alábbi kampány videóban meggyőződhettek, mit alkotott a Mango Kate Moss szereplésével.





A férfi olvasóink se szomorkodjanak, ugyanis a Mango nem csak női kollekcióval állt elő az idén, hanem megalkotta a férfi trendeket is, méghozzá két kollekcióval is megajándékozott minket. Míg az egyik kollekció a nagyvárosi és lezser stíluselemeket ötvöző ruhadarabokkal a fiatal, divat iránt fogékony férfiakat célozza meg, addig a másikat sokkal könnyedebb lágyabb színek jellemzik és már itt megjelenik a rövidnadrág is. Olyan klasszikus darabok ezek, amelyek megállják a helyüket a hétköznapokban is.
De ideje a férfiaknak megbarátkozni azzal is, hogy az nyáron a zakó-rövidnadrág párosítás lesz a legtrendibb. 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...