Ikea ideája


Gondolkoztatok már azon, mi történik akkor, amikor összeáll két olyan cég, mint az IKEA és a TCL Multimédia? Nos, gondolom az IKEA bútorgyártó céget mindenki ismeri, a TCL Multimédiáról , pedig csak azért nem hallhattak sokan, mert Európába eddig még nem szállították termékeiket. Ennek ellenére a TCL Multimédia a világ hatodik legnagyobb TV gyártója.
A két cég összedobta tudását , ami ahhoz vezetett, hogy az IKEA belép a szórakoztatóelektronika világába. Legelső termékük az Uppleva 24-26 (61-177 cm) méretben érkezik. A Wi-fi mellett Blu-ray és DVD lejátszó és még egy 2.1-es hangrendszer is gazdagítja a készüléket.
Designe szempontjából a készülék hibátlan, az pedig, hogy a gyártók öt év garanciát vállalnak, arra enged következtetni, hogy nem silány minőségű termékkel van dolgunk. Míg a franciák, a dánok, az olaszok, a portugálok, a spanyolok és a lengyelek már idén ősztől megvásárolhatják a terméket, hozzánk csak körülbelül egy év múlva, a jövő év nyarán fog bekopogtatni az IKEA TV. A készülék ár várhatóan 215 000 Ft körül lesz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...