Pólótervem

Sokszor gondolkoztam már el azon , hogy mitől is okos az okostelefon. Számos cég foglalkozik az okos telefonok továbbfejlesztésével, felokosításával. Egy IT múlttal rendelkező ponte.hu és egy népszerű fotószolgáltató a DigiLabor közös munkája alapján megszületett egy új program. Számos hölgy örömére mostantól próbára tehetjük divattervezői képességeinket, de természetesen az urak is kipróbálhatják magukat kütyüjükkel.
Itt megvan mindenkinek a lehetősége arra, hogy szabadon eressze kreativitását. Kényelmes, ugyanakkor magas minőségű technológiát biztosít a használónak. Igazi kontaktra nincs is szükség, hiszen arra csak a termék átvételénél lesz.
A gyártási folyamatok a következőképpen zajlanak. 
Az éppen aktuális fazonú és színű (férfi, nő, gyerek ) pólókból válassz egyet . A kiválasztott pólóra szerkeszd rá az általad kiválasztott képet . Az általad megszerkesztett pólót online rendeld meg töltsd fel a szerverre, a gyártás elindul . Ha elkészült a póló kapsz majd egy értesítést , a pólót pedig átveheted személyesen a telephelyen vagy igénybe veheted a futárszolgálatot.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, csak töltsd le a programot erről az oldalról.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...