Nyári Fotófesztivál


Első alkalommal rendezi meg Nyári Fotófesztiválját Magyarország legnagyobb fotós közössége, a Fotózz.hu. Az egész napos rendezvényen többféle fotós helyszínen, gyakorlott fotósok segítségével próbálhatják ki magukat a kezdő és haladó fotósok. Olyan témák fotózására nyílik a fesztiválon lehetőség, amiket a hétköznapokban nem, vagy csak nehezen és drágán lehet összehozni. Gyakorlottabb fotósok számtalan új, különleges témájú képpel bővíthetik portfóliójukat. A fotózáshoz berendezett műtermekben a fotósok valós körülmények között próbálhatják ki a különböző világító eszközüket és világítási technikákat is.

A rendezvényen a fotózási lehetőségeken kívül szakavatott előadók rövid, lényegre törő előadásain vehetnek részt az érdeklődők.

A rendezvény helyszíne a budapesti Kopaszi gáton lévő Öbölház rendezvényközpont, ahol beltéri és kültéri fotózásra egyaránt lehetőség nyílik. Az épület fedett tetőteraszán a hazai piacon jelen lévő fényképezőgép és objektív gyártók fotós témával és kipróbálható termékekkel várják a fotósokat.

A rendezvény 2012. június 24-én délelőtt 10 órától délután 17 óráig várja a látogatókat.
Részvételi díj az egész nap összes programjára 1800 Ft.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...