PÁNIQSZOBA


Mi is valójában a PÁNIQSZOBA? Egy átalakított óvóhely, amelybe bezárnak egy órára néhány társaddal együtt, és meg kell próbálnotok kijutni onnan. Ehhez különböző rejtvényeket, fejtörőket találtok a szobában, amiket megoldva egyre közelebb kerülhettek a szabaduláshoz.

A kijutáshoz csak intelligenciára és csapatmunkára van szükség, ugyanis a helyiség minden sarka, minden tárgya egy "kulcs", mely közelebb enged a szabadsághoz. Kódokon, számzárakon, rejtvényeken, fejtörőkön, ördöglakatokon keresztül visz az út kifelé.
Itt senkinek sem kell tartania hirtelen, váratlan ijesztgetésektől. A magas adrenalin szintet az idő rohamos csökkenése, ezzel együtt a rejtvények és rejtélyek szükséges megoldása váltja ki.
Az összehangoltság elengedhetetlen, így csapatok, baráti társaságok nézhetnek szembe az örök bezártság veszélyével, 10 méterrel a föld alatt!
Maga a helyszín egy bérlakás (Budapest - Bajcsy Zsilinszky köz 2.) alján található. A pincében berendezett helységben megtalálható mindenféle tárgy, melyek hol segítik, hol hátráltatják a feladványok megfejtését. Az idő pedig meglepően gyorsan fogy.
A szervezők 2-5 fős csapatok jelentkezését várják, az időpontot előre kell lefoglalni. Erre a PÁNIQSZOBA honlapján kerülhet sor, ahol további információkat is találhattok.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...