Legyen egyedi az okostelefonod

Az okostelefonok világát egy ideje vitathatatlanul az Androidos operációs rendszerrel szerelt készülékek uralják. Már itthon is a készülékek zömét ez teszi ki. Azonban nagyon sok felhasználó még mindig csak alap szinten használja készülékét, pedig rengeteg varázslat rejlik benne. A mycolorscreen.com egy olyan oldal, ahol az Android és az IOS tárházát színesítheted.
Itt azonban nem alkalmazásokkal, hanem magával a színekkel, formákkal, elrendezéssel, kialakítással. A Mycolorscreen.com listáján már több száz egyedi téma sorakozik, így talán nincs olyan ember, aki ne találna neki tetszőt. Természetesen a gyártók ilyen témákat általában maguk is szerelnek a készülékekbe, így az android rendszer alapjaira, megannyi új variációt láthattunk már, kezdve a Motorola, Sony Erricson vagy éppen a HTC készülékeivel. 
Ezek a témák gyárilag nem elérhetőek, és valójában a feltelepítésük sem két perc, de nagyon megéri. Ha az ember egyszer megtanulja, miként indítsa újra készülékét egy ilyen témával, biztosan bátran segít majd másoknak is, és használja ő is a szebbnél szebb témákat. Böngésszünk szabadon és válasszuk ki a nekünk tetsző témát készülékünkre. 

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...